Anniemou
Member
Τίποτα παιδιά έστειλα μειλ και μου απάντησαν πως ποτε δεν φάνηκε η κράτηση μου
Καταρχην Δες αν έγινε η χρέωση.Αν δεν έγινε η χρέωση, (αν έχεις εθνική και alert θα σου είχε έρθει μήνυμα) ξαναδοκιμάσε.Τίποτα παιδιά έστειλα μειλ και μου απάντησαν πως ποτε δεν φάνηκε η κράτηση μου
Μην πας Casa Batlo και Casa Mila. Εννοώ μην πας και στα 2. Διάλεξε 1 από τα 2. Προτείνω Casa Mila. Για Sagrada Familia κλείσε online στο http://www.sagradafamilia.org/en/tickets/ και θα αποφύγεις έτσι την ουρά. Με σφιχτό πρόγραμμα προλαβαίνεις. Πχ 29/1 το βράδυ πάτε και βλέπετε μαγικό σιντριβάνι. 30/1 αφιερωμένη στον Γκαουντί (σαγράδα φαμίλια, καζα Μιλά, πάρκο Γκουέλ). 31/1 Camp Nou (δεν ξέρω αν Κυριακή είναι ανοιχτό όμως) το πρωί και υπόλοιπη μέρα ελεύθερη για βόλτα. Για πιο άνεση θα σου έλεγα να βγάλεις το Park Guell. Πριν πάω, θα σου έλεγα να βγάλεις το Camp Nou. Είναι ωραία όμως! Και δεν είμαι Μπαρτσελόνα. Ούτε καν ποδοσφαιρόφιλος
Για Sagrada δεν ισχύει σίγουρα.Ουτε για Casa Milla και Βattloπαιδια ισχυει οτι καποιες μερες το μηνα και καποιες ωρες καποια μουσεια ειναι δωρεαν? μπορουμε να μαθουμε για την Σαγραδα και ισως καποιο αλλο αν ισχυει το παραπανω?
εχω ακουσει παντως και θελω απο panpan διαψευση ....καθημερινα τελειται λειτουργια για τους πιστους και μεσα απο ειδικη εισοδο μπορεις να εισελθεις διχως αντιτιμο.....17 ευρω ή 29 ευρω!!!Για Sagrada δεν ισχύει σίγουρα.Ουτε για Casa Milla και Βattlo
Ρίξε μια ματιά εδώ http://barcelonanavigator.com/free-museum-days/ . Για σιγουριά ελέγχεις στο site κάθε μουσείου/χωρου που σε ενδιαφερει. Αν ισχύει κάποια δωρεάν είσοδος το αναφέρει ξεκάθαρα.
Συνήθως η δωρεάν είσοδος είναι την πρώτη Κυριακή του μηνα
Στην κύρια Βασιλική του Ναού σπάνια τελούνται εκκλησιαστικές τελετές.Υπαρχει μια άλλη αίθουσα στον υπόγειο χώρο (νομίζω αναφέρεται σαν κρύπτη) με τελείως διαφορετική είσοδο όπου γίνονται οι τελετές. Κατά την επίσκεψη μας από πάνω μπορούσες να δεις ότι κάτω γινόταν λειτουργια αλλά δεν βρήκαμε την πρόσβαση.εχω ακουσει παντως και θελω απο panpan διαψευση ....καθημερινα τελειται λειτουργια για τους πιστους και μεσα απο ειδικη εισοδο μπορεις να εισελθεις διχως αντιτιμο.....17 ευρω ή 29 ευρω!!!
Διαψεύδω.Καθημερινά όντως γίνετε λειτουργία και δεν μπορείς να εισέλθεις στην κύρια εκκλησία χωρίςεχω ακουσει παντως και θελω απο panpan διαψευση ....καθημερινα τελειται λειτουργια για τους πιστους και μεσα απο ειδικη εισοδο μπορεις να εισελθεις διχως αντιτιμο.....17 ευρω ή 29 ευρω!!!
Γίνονται όντως λίγες λειτουργίες πχ πρωτοχρονιά,μεγάλη εβδομάδα,αγ.Γεωργίου κλπ.Και έχει μερικές συναυλίεςΣτην κύρια Βασιλική του Ναού σπάνια τελούνται εκκλησιαστικές τελετές.
Ναι,η είσοδος είναι για τα μέλη της εκκλησίας,αλλά και τον απλό κόσμο που θέλει να πάει απλά να προσευχηθεί.Υπαρχει μια άλλη αίθουσα στον υπόγειο χώρο (νομίζω αναφέρεται σαν κρύπτη) με τελείως διαφορετική είσοδο όπου γίνονται οι τελετές.
Από 1 του μηνός πάει 17 ευρώ.και με τη βασική είσοδο 15 ευρώ