• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Βαρκελώνη και πως να δεις αγώνα στο Camp Nou

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Με πηγαίνει μέσω servicaixa.com
Να το κλείσω από εκεί?

fotast

Member
ποδοσφαιρο παιζεται μονο στο νησι ολα τα υπολοιπα ειναι απομιμησεις..για αυτο οταν σε βγαλει εκει ο δρομος σου πηγαινε να δεις ενα matchaki να νιωσεις...ασε την barca για αλλους!
Το ακούσαμε και αυτό!Οτι ποδόσφαιρο παίζεται μόνο στο νησίΠροφανώς εννοείς απο ομάδες που το +50% είναι Αγγλοι παίκτες(π.χ Αρσεναλ):xmas_mrgreen:

Christos1982

Member
Επόμενο Ταξίδι
Los Angeles- L.V - San Fr
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΛΑΣΚΑ
Οκ, φίλε panpan ευχαριστώ!
mes que un club
Μη χολοσκας...πηγαινε στα εκδοτηρια και θα βρεις....απο on line δε θα βρεις το παιχνιδι που θες, βγαινουν τα εισητηρια στο ιντερνετ λιγες μερες πριν...

panosast

Member
Το ακούσαμε και αυτό!Οτι ποδόσφαιρο παίζεται μόνο στο νησίΠροφανώς εννοείς απο ομάδες που το +50% είναι Αγγλοι παίκτες(π.χ Αρσεναλ):xmas_mrgreen:
δεν με ενδιαφερει η εθνικοτητα των παιχτων εγω εστιαζω στο αγωνιστικο προφιλ μιας ομαδας και απλα το ποδοσφαιρο που παιζει η barca δεν μου αρεσει...οποιος μυριζεται το τοπι καταλαβαινει τι λεω.

osfialgia

Member
δεν με ενδιαφερει η εθνικοτητα των παιχτων εγω εστιαζω στο αγωνιστικο προφιλ μιας ομαδας και απλα το ποδοσφαιρο που παιζει η barca δεν μου αρεσει...οποιος μυριζεται το τοπι καταλαβαινει τι λεω.
οχι δεν καταλαβαινει? Οτι πρεμιερ λιγκ ειναι το κορυφαιο πρωταθλημα ναι. Να μη σου αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσα εσενα πρωσοπικα, οκ. Αλλα τι θεσ να πεις για το ποδοσφαιρο που παιζει, με οσες αγγλικες ομαδες επαιξε περυσι τις νικησε, παιζονταις πολυ καλυτερη μπαλα

iliastra

Member
Μη χολοσκας...πηγαινε στα εκδοτηρια και θα βρεις....απο on line δε θα βρεις το παιχνιδι που θες, βγαινουν τα εισητηρια στο ιντερνετ λιγες μερες πριν...
μου φαινετε πως κανεις λαθος http://www.fcbarcelona.com/info-tickets/next-matches-football
αμα μπεις εδω θα βρεις για οποιον αγωνα εντος θελεις

Christos1982

Member
Επόμενο Ταξίδι
Los Angeles- L.V - San Fr
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΛΑΣΚΑ
Εχεις απολυτο δικιο....δεν ειχα προσεξει οτι ειχε επιλογη + κατω και εβγαζε ολα τα παιχνιδια....Εγω βασικα στα εκδοτηρια πηγαινα, ακομη και στα ντερμπι ειχε να παρεις....αλλα για σιγουρια καλο ειναι και το site....

panpan

Member
για δοκιμαστε και πεστε μου και εμενα ας πουμε το ματς με την ρεαλ
ποσο πανε τα εισητηρια ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622