panpan
Member
δεν χρειαζετε να γινεις μελος
Το ακούσαμε και αυτό!Οτι ποδόσφαιρο παίζεται μόνο στο νησίΠροφανώς εννοείς απο ομάδες που το +50% είναι Αγγλοι παίκτες(π.χ Αρσεναλ):xmas_mrgreen:ποδοσφαιρο παιζεται μονο στο νησι ολα τα υπολοιπα ειναι απομιμησεις..για αυτο οταν σε βγαλει εκει ο δρομος σου πηγαινε να δεις ενα matchaki να νιωσεις...ασε την barca για αλλους!
Μη χολοσκας...πηγαινε στα εκδοτηρια και θα βρεις....απο on line δε θα βρεις το παιχνιδι που θες, βγαινουν τα εισητηρια στο ιντερνετ λιγες μερες πριν...Οκ, φίλε panpan ευχαριστώ!
mes que un club
δεν με ενδιαφερει η εθνικοτητα των παιχτων εγω εστιαζω στο αγωνιστικο προφιλ μιας ομαδας και απλα το ποδοσφαιρο που παιζει η barca δεν μου αρεσει...οποιος μυριζεται το τοπι καταλαβαινει τι λεω.Το ακούσαμε και αυτό!Οτι ποδόσφαιρο παίζεται μόνο στο νησίΠροφανώς εννοείς απο ομάδες που το +50% είναι Αγγλοι παίκτες(π.χ Αρσεναλ):xmas_mrgreen:
οχι δεν καταλαβαινει? Οτι πρεμιερ λιγκ ειναι το κορυφαιο πρωταθλημα ναι. Να μη σου αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζει η Μπαρτσα εσενα πρωσοπικα, οκ. Αλλα τι θεσ να πεις για το ποδοσφαιρο που παιζει, με οσες αγγλικες ομαδες επαιξε περυσι τις νικησε, παιζονταις πολυ καλυτερη μπαλαδεν με ενδιαφερει η εθνικοτητα των παιχτων εγω εστιαζω στο αγωνιστικο προφιλ μιας ομαδας και απλα το ποδοσφαιρο που παιζει η barca δεν μου αρεσει...οποιος μυριζεται το τοπι καταλαβαινει τι λεω.
μου φαινετε πως κανεις λαθος http://www.fcbarcelona.com/info-tickets/next-matches-footballΜη χολοσκας...πηγαινε στα εκδοτηρια και θα βρεις....απο on line δε θα βρεις το παιχνιδι που θες, βγαινουν τα εισητηρια στο ιντερνετ λιγες μερες πριν...
Εχεις απολυτο δικιο....δεν ειχα προσεξει οτι ειχε επιλογη + κατω και εβγαζε ολα τα παιχνιδια....Εγω βασικα στα εκδοτηρια πηγαινα, ακομη και στα ντερμπι ειχε να παρεις....αλλα για σιγουρια καλο ειναι και το site....μου φαινετε πως κανεις λαθος Next matches football | FC Barcelona
αμα μπεις εδω θα βρεις για οποιον αγωνα εντος θελεις