Kalliopi27
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βόρεια Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άνδεις-Περού
Καλημέρα στην ομάδα! Ως καινούρια στο forum και αρχάρια κατά κάποιον τρόπο στα ταξίδια ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας για ένα ταξίδι που διοργανώνω με κάποιους φίλους. Τον Μάιο ή τον Ιούνιο κανονίζουμε να πάμε όπως αναφέρει κι ο τίτλος Βαρκελώνη η Παρίσι. Αν μας το επέτρεπαν τα οικονομικά μας δε θα υπήρχε καν το δίλημμα αυτό καθώς θα πηγαίναμε και στους 2 προορισμούς. Τον Ιανουάριο όμως θέλουμε να κλείσουμε τα εισιτήρια κι ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει.. Θα ήθελα όποιος φίλος- φίλη του φόρουμ έχει πάει και στις δύο πόλεις να μου πεί την άποψή του- της. Καταλαβαίνω ( από αυτά που έχω ακούσει) πως οι 2 πόλεις είναι αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους ( άλλη κουλτούρα, πολιτισμός, άνθρωποι κλπ) αλλά θα με βοηθούσε ένα ας πούμε crash test για όποιον έχει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Υ.Γ Για φθινόπωρο κάτι ετοιμάζω για ταξίδι στα highlands στη Σκωτία. Αν υπάρχει σχετικό Link από άτομα που έχουν πάει θα το εκτιμούσα να μου το στείλετε καθώς δεν γνωρίζω αν θα έχω παρέα για το συγκεκριμένο ταξίδι κι ίσως χρειαστεί να βρώ κάποιο γκρουπ απο ταξιδιωτικό γραφείο. Ευχαριστώ και πάλι.
Υ.Γ Για φθινόπωρο κάτι ετοιμάζω για ταξίδι στα highlands στη Σκωτία. Αν υπάρχει σχετικό Link από άτομα που έχουν πάει θα το εκτιμούσα να μου το στείλετε καθώς δεν γνωρίζω αν θα έχω παρέα για το συγκεκριμένο ταξίδι κι ίσως χρειαστεί να βρώ κάποιο γκρουπ απο ταξιδιωτικό γραφείο. Ευχαριστώ και πάλι.