Ισπανία Βαρκελωνη 3 μερες

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Το Ισπανικό χωριό είναι εξαιρετική επιλογή για να δεις αρχιτεκτονική στυλ από όλη την Ισπανία.
Επίσης, εάν σου αρέσει η μοντέρνα τέχνη αξϊζει το μουσείο Miro και όχι του ,Picasso
Εγώ σε μία εβδομάδα με τέλειο καιρό και Αύγουστο μήνα άφησα εκκρεμότητες και δεν την χόρτασα...
Εσύ πως κατάφερες να δεις τα πάντα σε 2 μέρες είναι εντυπωσιακό!
Στην La Pedrera ανέβηκες στην οροφή που αξίζει;
Στο Μουσείο επιστημών δεν πρόλαβα να πάω αλλά μου είπαν ότι αξίζει.
Λες είδα τα πάντα;Δεν ξέρω...
Πάντως βγήκε άνετα το πρόγραμμα,να είναι καλά το travelstories και τα μέλη από εδώ...ξεκινούσαμε κατά τις εννιά το πρωί,κάναμε διάλειμμα στο ξενοδοχείο ένα τρίωρο το μεσημέρι κ συνεχίζαμε από τις έξι περίπου ως τις δέκα το βράδυ...
Πολύ περπάτημα,αλλά ωραία ήταν.
Αν δεν διάβαζα εδώ πώς να χωρίσω τα αξιοθέατα ανά περιοχή,θα γυρνούσαμε πάνω κάτω άσκοπα με τίποτα δεν θα μου έβγαινε.

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Βαρκελώνη 3 μέρες είναι όντως λίγες. Να πάτε οπωσδήποτε στο σπίτι του Gaudi και στο μουσείο του Picasso. 2 μουσεία για 3 μέρες είναι μια χαρά. Άλλωστε αυτό που αξίζει στην Βαρκελώνη είναι η πόλη και καλό θα είναι να την γυρίσετε. Το parc guell είναι όμορφο, ωστόσο είναι γεμάτο τουρίστες. Εγώ προτίμησα την βόλτα από το arc de triomph και προς τα κάτω. Επίσης να πάτε οπωσδήποτε στην Barcelonetta και στις γειτονιές της Βαρκελώνης όπως El Gotic και El Raval. Όταν πέφτει το ηλιοβασίλεμα τα κτίρια παίρνουν ένα πολύ όμορφο χρώμα και αυτή η ώρα είναι ότι πρέπει για περιπλάνηση. Sagrada famillia δεν αξίζει να μπείτε μέσα, περάστε απ'έξω να την δείτε. Ούτε το ενυδρείο αξίζει κατά την γνώμη μου...Πεταμένα λεφτά. Να βγείτε το βράδυ έξω και να πιείτε sangria η Βαρκελώνη έχει πολύ ωραία bars.
Μου κάνει εντύπωση που λες ότι η Sagrada Familia δεν αξίζει από μέσα...
Για μένα είναι το εκπληκτικότερο μνημείο που έχω δει στην Ευρώπη...δεν το χωράει ο νους ανθρώπου ότι αυτό το αριστερό το έφτιαξαν ανθρώπου χέρια...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.920
Μέλη
39.634
Νεότερο μέλος
Kostis80

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα