Ισπανία Βαρκελωνη 3 μερες

varioAthens

Member
Μπήκα αλλά γράφει η σελίδα δεν υπάρχει άλλαξε το link;
Τι θα ηθελες ακριβως? Αν θες να παρεις μια ιδεα για το πως να χωρισεις τα αξιοθεατα ανα περιοχη ή προτασεις για φαγητο, δες εδω μια μινι ιστορια που εγραψα περσι: Ισπανία - BARCELONA - a short story

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τι θα ηθελες ακριβως? Αν θες να παρεις μια ιδεα για το πως να χωρισεις τα αξιοθεατα ανα περιοχη ή προτασεις για φαγητο, δες εδω μια μινι ιστορια που εγραψα περσι: Ισπανία - BARCELONA - a short story
Ευχαριστώ πολύ.Ειμαι στη δουλειά τώρα θα το μελετήσω στο σπίτι κ αν έχω απορίες θα σε ρωτήσω.
Εμείς φτάνουμε απόγευμα υπολογίζω κατά τις έξι, την επόμενη εβδομάδα.
Θα μείνουμε μισή εκείνη τη μέρα,δύο επόμενες ολόκληρες και την τελευταία μας μερα πρεπει να φύγουμε απο την πόλη πλος αεροδρόμιο,κατά τις έξι το απόγευμα.
Τι θα προτείνατε να κάνουμε την πρώτη μισή μέρα που φτάνουμε απόγευμα;
Θα είμαστε εγώ κ η κόρη μου που είναι 18 χρόνων.
Επίσης στα ΜΜΜ τι παίζει;Πρέπει να βγάλω κάποια κάρτα;

varioAthens

Member
Κι εγω απογευμα εφτασα και μιας και βρισκοταν το ξενοδοχειο στη Γοτθικη Συνοικια ξεκινησα απο αυτην την οποια λατρεψα και μετα την επισκεπτομουν καθε μερα ανελλιπως… ομως βοηθησε, ξαναλεω, οτι εμενα εκει… εσεις που θα μενετε;

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Κι εγω απογευμα εφτασα και μιας και βρισκοταν το ξενοδοχειο στη Γοτθικη Συνοικια ξεκινησα απο αυτην την οποια λατρεψα και μετα την επισκεπτομουν καθε μερα ανελλιπως… ομως βοηθησε, ξαναλεω, οτι εμενα εκει… εσεις που θα μενετε;
Στο Hostal Sant Pau

varioAthens

Member
Απο εκει που θα μενετε οι πιο ζωντανες γειτονιες ειναι η Gracia και η Eixample αλλα και για τις 2 χρειαζεται περπατημα 30-45’…Αλλιως μετρό… οποτε αν ειναι να μπειτε τελικα μετρο μπορειτε να πατε και οπουδηποτε αλλου…

panpan

Member
Επίσης στα ΜΜΜ τι παίζει;Πρέπει να βγάλω κάποια κάρτα;
Εκεί που επιλέξατε να μείνετε είναι μονόδρομος οι μετακινήσεις σας με μετρό η λεωφορείο.
Το hostal σας είναι ανάμεσα από 2 στάσεις μετρό. Το είσιτήριο στο λινκ που σου βάζω έχει
απεριόριστες μετακινήσεις για ένα μήνα.
T-usual Barcelona Metro Bus Tickets - TMB

NIKOLETA05

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αλσατία
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Απο εκει που θα μενετε οι πιο ζωντανες γειτονιες ειναι η Gracia και η Eixample αλλα και για τις 2 χρειαζεται περπατημα 30-45’…Αλλιως μετρό… οποτε αν ειναι να μπειτε τελικα μετρο μπορειτε να πατε και οπουδηποτε αλλου…
Ναι απλά ρώτησα γιατί συνήθως εκείνη την ώρα πολλα αξιοθέατα είναι κλειστά ,οπότε που θα άξιζε να πάμε που να είναι ανοιχτά.
Σημείωση.Την πρώτη κ δεύτερη μέρα είναι το καρναβάλι της Βαρκελώνης...φοβάμαι ότι θα γίνεται πανικός...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.910
Μέλη
39.615
Νεότερο μέλος
Beercules

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom