makzax
Member
Αμοργός best of the best!!!
Περπατησα το 4Β απο Αιγιαλη ως Ψιλλη Αμμο. Δε θελω να τη βγαλω στα μονοπατια ομωςΕίναι το αγαπημένο μου νησί (κυρίως λόγω πεζοπορικών μονοπατιών - ίσως τα καλύτερα στο αιγαίο) αλλά καταλαβαίνω γιατί σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει. Δεν είναι τυπικό νησί. Επίσης χωρίς μεταφορικό μέσο τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ γιατί είναι μακρόστενη και τα πράγματα που έχει να δεις διάσπαρτα.
Ειμαι ανω των 30 αλλα ειμαι μονος μου. Να κατσω σε ενα κοκτεηλ μπαρ μονος να κανω τι; Να ακουω τα ζευγαρια και τις παρεες στα διπλανα τραπεζια;Νησαρα για μένα αλλά εξαρτάται τι ψάχνεις.Αν είσαι κάτω των 22 μπορεί να θες πιο ξέφρενη διασκέδαση.Εμένη κ η Χώρα μ'άρεσε κ η Αιγιάλη κ το Ξυλοκερατίδι με τις ψαροταβερνες στα Κατάπολα κ τα χωριά Θολάρια κλπ
Πρωι κλεινει η Q; Ειναι φαση λα λουνα;Όχι, μόνο αν πας με το τελευταίο και γυρίσεις το πρωί.
Να κάνεις καμάκι. Όλο και κάτι θα κάτσει.Ειμαι ανω των 30 αλλα ειμαι μονος μου. Να κατσω σε ενα κοκτεηλ μπαρ μονος να κανω τι; Να ακουω τα ζευγαρια και τις παρεες στα διπλανα τραπεζια;
Εχει ειπωθει συχνα οτι οι διακοπες σε νησι solo ειναι για δυνατους παικτες.Ειμαι ανω των 30 αλλα ειμαι μονος μου. Να κατσω σε ενα κοκτεηλ μπαρ μονος να κανω τι; Να ακουω τα ζευγαρια και τις παρεες στα διπλανα τραπεζια;
Το έχω πάθει στη Νάξο παλιότερα, την πολυδιαφημισμένη, βαρετονήσι.Μενω Καταπολα. Η παραλια βλακεια, η πολη ψαροταβερνες. Πηγα χωρα, ωραιες ταβερνες αλλα περα αυτων ουδεν.
Τι στο καλο να κανω εδω;
Εάν υπήρχε άμεση συγκοινωνία μεταξύ των, θα σου έλεγα να τα μαζέψεις και να κατέβεις Ανάφη, από την οποία μόλις γύρισα με άριστες εντυπώσεις. Πιο ιδανική και χαλαρή για solo travellers (είδα αρκετους), παραλιαρες παρθένες (χωρίς ξαπλώστρες), και γυμνισμός σχεδόν παντού. Λίγες μάλλον επιλογές διασκεδασης (υπάρχει αφτεραδικο πάντως), αλλά γενικώς υπάρχει παρειστικη φάση. Παίζει κ αρκετό ελεύθερο camping.Ειμαι ανω των 30 αλλα ειμαι μονος μου. Να κατσω σε ενα κοκτεηλ μπαρ μονος να κανω τι; Να ακουω τα ζευγαρια και τις παρεες στα διπλανα τραπεζια;
Να παρεις το μονοπατι για προφητη ηλια (πανω απο τη χωρα και τη Χοζοβιωτισσα). Κορυφογραμμη, ολο το νησι. Απιστευτα. Ευκολο μονοπατι 2 ωρες πανελα. Για να καταλαβεις...Περπατησα το 4Β απο Αιγιαλη ως Ψιλλη Αμμο. Δε θελω να τη βγαλω στα μονοπατια ομως
La Luna δεν είναι τίποτα, μια κατηγορια μόνη της.Πρωι κλεινει η Q; Ειναι φαση λα λουνα;
Εννοείται!Γιατί στην Αμοργό δεν παίζει παρειστικη φάση;
Οι διακοπές σε νησί solo είναι από τα καλύτερα χόμπυ που υπάρχουν εκεί έξω!οι διακοπες σε νησι solo ειναι για δυνατους παικτες.
Πού, σε παρεες ελληνιδων;Να κάνεις καμάκι. Όλο και κάτι θα κάτσει.
Ε οχι ρε φιλε εχω παει και σ'αλλα νησια σολο. Δεν εγραψα βαρετη ΠαροςΕχει ειπωθει συχνα οτι οι διακοπες σε νησι solo ειναι για δυνατους παικτες.
Αμα δεν σ΄αρεσει, γυρνας πισω και του χρονου κλεινεις σε αλλη χωρα που δεν θα νιωθεις περιεργα.
Για το καμπινγκ ηρθα. Παντως η Αιγιαλη εχει καποια ζωη. Ειναι πιο φωτεινο μερος.Το έχω πάθει στη Νάξο παλιότερα, την πολυδιαφημισμένη, βαρετονήσι.
Απλά τώρα με την άνοδο των τιμών σε ακτοπλοϊκά, διαμονές, φαγητό κτλ δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρέχεις στο χ ξερονήσι του Αιγαίου. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές και με περισσότερη ζωή και κόσμο, ίσως στην τελική να σου βγει φθηνότερα η Μαγιόρκα απ' την Αμοργό (και δε θα νιώθεις ερημίτης).