Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να κλείσω ένα ταξιδάκι τον Ιούλιο για Ρίγα ή Ταλίν. Να πω την αλήθεια Ρίγα θα προτιμούσα να πάω αλλά απ ότι βλέπω δεν υπάρχει απευθείας πτήση από Αθήνα. Και η aegean μέσω Φρανκφούρτης πάει με Lufthansa και τα εισιτήρια είναι λίγο ακριβούτσικα 260-270 ευρώ. ίσως μια εναλλακτική είναι με ryanair αθήνα-μιλάνο και μετά πάλι με ryanair μιλάνο-ρίγα.
Για την Ταλίν έχει πολύ καλή προσφορά η Aegean που ισχύει μέχρι αύριο Αθήνα-Ταλίν 90 ευρώ.
Διάρκεια ταξιδιού 6-7 μέρες, είμαι 27 χρονων και ίσως ταξιδέψω μόνος ίσως και με παρέα αν ψήσω κανέναν φίλο μου
Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς από τώρα για το καλοκαίρι αλλά η προσφορά της aegean με τα 90 ευρώ τελειώνει αύριο. Αν μπορούσα θα πήγαινα και στις 2 πόλεις αλλά έχω να πάω και μια Ουκρανία τον Μάρτιο
Εσείς τι θα επιλάγατε και γιατί;
Για την Ταλίν έχει πολύ καλή προσφορά η Aegean που ισχύει μέχρι αύριο Αθήνα-Ταλίν 90 ευρώ.
Διάρκεια ταξιδιού 6-7 μέρες, είμαι 27 χρονων και ίσως ταξιδέψω μόνος ίσως και με παρέα αν ψήσω κανέναν φίλο μου
Ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς από τώρα για το καλοκαίρι αλλά η προσφορά της aegean με τα 90 ευρώ τελειώνει αύριο. Αν μπορούσα θα πήγαινα και στις 2 πόλεις αλλά έχω να πάω και μια Ουκρανία τον Μάρτιο
Εσείς τι θα επιλάγατε και γιατί;