vasiliss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Πολύ ευχαρίστως να αλληλοσυμπληρώσουμε τα προγράμματά μας, αν και το βλέπω δύσκολο να πάμε κι εμείς το 2018 Πολωνία, γιατί τρέχουν 3 σχέδια:Δεν ξέρω για ποιο λόγο είδα καθυστερημένα το μήνυμά σου αυτό, πάντως καθυστερημένα θα σου απαντήσω γιατί δεν μπορώ να μην το κάνω.
Σχετικά με την Πολωνία...
Δεν νομίζω ότι υστερείς στο να φτιάχνεις ωραία οδικά προγράμματα. Το αντίθετο μάλιστα. "Σέρνεις" μαζί σου και 17 άτομα κάτι που εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω με τίποτα. Εδώ με τα 5 δυσκολεύομαι.
Θα μπορούσα να προτείνω όμως το εξής συμβιβαστικό σενάριο: να μελετήσουμε και οι δύο πρόγραμμα έως Πολωνία ανταλλάσσοντας απόψεις και όταν καταλήξουμε να πας εσύ τον Αύγουστο που το συνηθίζεις και εγώ τον Σεπτέμβριο όπως πάντα και να συναντηθούμε κάπου π.χ. στη Σερβία για φαγητό όλοι μαζί και να τα πούμε. Θα αναλάβεις όμως εσύ να κλείσεις το τραπέζι για 17+5 = 22 άτομα.
ένα της κόρης μου για Ρουμανία, ένα συνδυαστικό και δύσκολο να αναλύσω αυτή τη στιγμή δικό μου και ένα του ανιψιού μου - που μπήκε κι αυτός στο παιχνίδι - για Σλοβενία, Αυστρία.
Ποιος θα επικρατήσει δεν γνωρίζω, ίσως ο ισχυρότερος, ίσως να το πάρουμε δημοκρατικά και να ψηφίσουμε. Ποιος ξέρει, θα δούμε.
Όσο για την συνάντηση, πολύ ευχαρίστως αν συμπέσουν κάπου τα σχέδιά μας, να ενώσουμε τις παρέες μας και να τα πούμε μετά φαγητού και γιατί όχι και χορού.
Last edited: