Λιθουανία Βίλνιους

Sofia x.

Member
Καλησπέρα,αν έχει πάει κάποιος Βίλνιους θα ήθελα πληροφορίες για την μεταφορά μέσα στην πόλη και για μονοήμερες εκδρομές π.χ. Τρακάι και Κάουνας, ευχαριστώ.

paefstra

Member
Καλησπέρα,αν έχει πάει κάποιος Βίλνιους θα ήθελα πληροφορίες για την μεταφορά μέσα στην πόλη και για μονοήμερες εκδρομές π.χ. Τρακάι και Κάουνας, ευχαριστώ.
Η πολη περπατιεται. Στα υπολοιπα πας στον σταθμο λεωφορειων και παιρνεις το λεωφορειο.

Sofia x.

Member
Καλησπέρα έχετε να μου προτεινετε κάποιο μέρος για να μείνουμε στο Βίλνιους?
να μην χρειάζεστε να παίρνουμε μεταφορικό μέσο για τα αξιοθέατα.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Κάποια πρόσφατη πρόταση για φαγητό;

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Το αφήνω να υπάρχει:
Αν προτιμάτε διαμερίσματα - που εγώ όχι, αλλά κάπως μας προέκυψε αυτό - σε εξαιρετική θέση για τα αξιοθέατα και με δικό του parking
Cosy 3 room apartment., Vilnius, Lithuania

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Ακολουθούν φρέσκιες προτάσεις για εστιατόρια με παραδοσιακές γεύσεις στο τουριστικό κέντρο.
Δοκιμάσαμε νόστιμα, μικρά ομολογουμένως, πιάτα εδώ.
Ντόπια, που άκουσε να μιλάμε μεταξύ μας και μας μίλησε στα ελληνικά, σύστησε το etno dvaras. Το τιμήσαμε κι αυτό με διχασμένες εντυπώσεις: πολύ καλή η κρύα πατζαρόσουπα και η μανιταρόσουπα, άγευστο το stroganoff.
Ωραία (και ακριβά) γλυκά στη Fiona, απέναντι από το πρώτο εστιατόριο. Είχα ξεχάσει τη γεύση της Napoleon!
Τα καλύτερα λιθουανικά που δοκιμάσαμε και το πιο ατμοσφαιρικό μαγαζί ήταν το berneliu uzeiga στο Κάουνας, το οποίο εκ των υστέρων είδα ότι υπάρχει και στο Βίλνιους
Lietuviškų patiekalų restoranas - Bernelių užeiga

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom