tinkerbell24
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Ευχαριστώ!!!
Διάβασε και την ιστορια μου για να πάρεις μια γεύση https://www.travelstories.gr/community/threads/Βίλνιους-Λιθουανία-Μάιος-2018.59388/Ευχαριστώ!!!
Είναι κοντά μεταξύ τους, δε χρειάζεται hop on hop off, άλλωστε το απλό εισιτήριο ΜΜΜ είναι πολύ φθηνό.ήθελα να μάθω αν τα αξιοθέατα είναι σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και αν θα μπορώ να πηγαίνω με τα πόδια? από ότι είδα είναι μικρή πρωτεύουσα άρα το hop on hop off πρέπει να είναι αχρείαστο?
θα πάω μια μέρα σίγουρα στο τρακαι. καλύτερα πρωι? ή απόγευμα? τι θεωρείτε ότι δεν πρέπει να χάσω με τίποτα?
Αν πάρεις λεωφορείο απ' το αεροδρόμιο και έχεις βαλίτσα χτύπα και ένα εισιτήριο για τη βαλίτσα. Μου έτυχε παλιότερα έλεγχος από μια Λιθουανέζα ελέγκτρια και σε άπταιστα λιθουανικά μου ζητούσε εισιτήριο για τη βαλίτσα γιατί υπερέβαινε κάποιες διαστάσεις.Ευχαριστώ πολύ! Θα δω και αυτό το ξενοδοχείο! Από αεροδρόμιο για κέντρο αν είδα καλά έχει και λεωφορεία ?
Εισιτήριο για την βαλιτσα? ! Στο Πανεπιστήμιο λέω να πάω. Το ιδανικό για μένα είναι να τα γυρίσω όλα με τα πόδια..απο το ξενοδοχείο comfort lt πως σας φαίνεται από θέμα αποατασης?Είναι κοντά μεταξύ τους, δε χρειάζεται hop on hop off, άλλωστε το απλό εισιτήριο ΜΜΜ είναι πολύ φθηνό.
Αν πας τώρα καλοκαίρι πήγαινε καλύτερα πρωί ή τουλάχιστον πριν το απόγευμα, γιατί ο καιρός έχει μια τάση να συννεφιάζει και να βρέχει τις απογευματινές ώρες.
Nα επισκεφτείς και το Πανεπιστήμιο του Βίλνιους.
Αν πάρεις λεωφορείο απ' το αεροδρόμιο και έχεις βαλίτσα χτύπα και ένα εισιτήριο για τη βαλίτσα. Μου έτυχε παλιότερα έλεγχος από μια Λιθουανέζα ελέγκτρια και σε άπταιστα λιθουανικά μου ζητούσε εισιτήριο για τη βαλίτσα γιατί υπερέβαινε κάποιες διαστάσεις.
Εχει και τραινο απο το αεροδρομιο στην πολη. Με κοστος 0,70€. Ο σταθμος ειναι στα 150 μετρα αριστερα σου οπως θα βγεις απο το αεροδρομιο. Εισιτηριο βγαζεις μεσα στο τραινο απο εισπρακτορα που περνα απο τα βαγονια. Ο σταθμος στην πολη ειναι περιπου στα 200 μετρα απο το ιστορικο κεντρο.Ευχαριστώ πολύ! Θα δω και αυτό το ξενοδοχείο! Από αεροδρόμιο για κέντρο αν είδα καλά έχει και λεωφορεία ?
Θα βάλω και αυτό το εστιατόριο στη λίστα. Για τρακαι καλύτερα πρωί ή απόγευμα?
A passenger, who marked an additional single use (full price) ticket, purchased from a driver, can carry:Εισιτήριο για την βαλιτσα?
Είναι κοντά στο σταθμό λεωφορείων/τρένου και κοντά στην παλιά πόλη άρα πολύ βολικό για μετακινήσεις από/προς αεροδρόμιο, Τρακάι, Κάουνας ή Ρίγα. Απλά δε μένεις μέσα στην παλιά πόλη οπότε δεν είναι τόσο γραφικά.απο το ξενοδοχείο comfort lt πως σας φαίνεται από θέμα αποατασης?
Αν ψαξεις καλα αυτη τη σελιδα του γραφειου τουρισμου της πολης θα βρεις ο,τι πληροφορια χρειαζεσαι για το τι να δεις και μαλιστα με ετοιμες διαδρομες που εχει υπολογιστει ο χρονος, αναλογα με τα ενδιαφεροντα σου. Τη βρηκα τρομερα οργανωμενη. http://www.vilnius-tourism.lt/en/what-to-see/routes/Την διάβασα πολύ ωραία ιστορια . Τα έβαλα όλα που βρήκα σε word και κάνω τις αλλαγές μου!! 3 μέρες θα είμαι εκεί και είμαι ακόμα λίγο χαμένη.
Σκεψου οτι με 15 ευρω για το hop on hop off μπορεις να παρεις 15 λεωφορεια η 5 διαδρομες με ταξι (αν ειστε 2 ατομα και μοιραζεστε το ποσο, τοτε 10 διαδρομες με ταξι) σε ενα 24 ωρο. Συμφερει να παιρνεις ταξι ολη μερα με τα ιδια λεφτα.ευχαριστώ πάρα πολύ. hop on hop off πηρες για 24 ώρες?
Το uber οπου υπαρχει το προτιμω οχι μονο γιατι ειναι πιο οικονομικο και δεν χρεωνει εξτρα το βραδυ, αλλα γιατι προσφερει εξτρα ασφαλεια και η κρατηση οχηματος με την εφαρμογη ειναι πιο αμεση σε σχεση με το τηλεφωνο.το ταξί το κανονικό είναι πάλι οικονομικό? ή μονο αυτά που είναι uber?