Μπορείς να πας Πράγα μέσω Μιλάνου οικονομικά (με Rynair 40-45 με επιστροφή+άλλα 40-50ε να πας Μιλάνο). Να πας και οικονομικά και απευθείας δεν υπάρχει τρόπος. Αν θες οικονομικά υπάρχουν και οι ανάλογες "συνέπειες" (αναμονή στο αεροδρόμιο κτλ κτλ)χαχαχα το "ή μηπως πραγα" με πεθανε. Τιποτα απλα πραγα εδω κ χρονια το χω καημο αλλα δεν βρισκω ποτε αεροπορικα κ μου χει μεινει το παραπονο. Για το τι αναζητω απο τον προορισμο θα σας πω οτι στο στυλ μου ειναι πολυ περισσοτερο η κρακοβια με μια πρωτη ματια. Πιο παραδοσιακη,πιο γραφικη απο βαρσοβια (εξου και το κολλημα με πραγα). Οποτε ναι αν πηγαινα πολωνια και ειναι φτηνα τα μεταφορικα για κρακοβια θα πηγαινα χωρις δευτερη σκεψη και λογω διαφορων πραγματων που θελω να δω οπως ανεφερε και ο φιλος πριν αουσβιτς και αλατορυχεια.
Να σου πώ την αλήθεια και εμένα το επόμενο ταξίδι μου είναι Βαρσοβία/Κρακοβία την Πρωτοχρονία . Οπότε καλά θα είναιΤο θεμα ειναι οτι δεν με ενοχλει η ταλαιπωρια, γιατι σιγουρα θα περασω πολυ καλα, απλα αν το κανα ολο αυτο , επειδη κοιταξα και λεωφορεια-τραινα κτλπ χανονται αρκετες ωρες και μετα σκεφτομαι οτι ισως ο χρονος δε φτανει, οποτε προστιθενται κ τα λεφτα μιας ακομα διαμονης. Παντως ναι ειναι αυτο που θα θελα περισσοτερο απ τη μια κ απ την αλλη το πιο λογικο που ειναι η Πολωνια που επισης δεν αμφισβητω οτι θα περασω πολυ καλα.
Δεν είναι και πολύ. Μια πρόχειρη ματία για Νοέμβριο είναι στα 100ε πήγαινε έλα και τα 4 εισητήριαΕκτός αν κλείσεις με RYAN εισιτήριο Αθήνα-Μπέργκαμο και μετά άλλο Μπέργκαμο-Πράγα, ανεβαίνει πολύ το κόστος όμως γιατί πλέον μιλάμε για 4 εισιτήρια(2 πήγαινε 2 έλα) *2 άτομα=8. Αυτό ουσιαστικά που σου πρότεινε και o x7777 παραπάνω
Δεν είχα κοιτάξει τιμές, αν είναι έτσι τέλεια!Δεν είναι και πολύ. Μια πρόχειρη ματία για Νοέμβριο είναι στα 100ε πήγαινε έλα και τα 4 εισητήρια
Aν κατάλαβα καλά ξεκινάτε από Θεσσαλονίκη; Οπότε πρέπει να υπολογίσετε και αυτό στο κοστος εισιτηρίων και χρόνου..Απλα στα αλλα υπολογιζα 160 αεροπορικα και διαμονη και για πραγα που κοιταξα μου βγαινει καπου 190 με μια μερα παραπανω βεβαια. Δε ξερω εχω μπερδευτει λιγο κ εχω μπερδεψει κ εσας μαλλον