maria blue
Member
Είστε θεοί..
Σωστά.. Όταν ταξιδέψαμε εμείς ήταν βέβαια πανάκριβο για τη μία ώρα που γλίτωνες (2.45 λεπτά έλεγε το δικό μας αλλά λόγω καθυστερήσεων το κανε 3 και κάτι) οπότε προτιμήσαμε το "απλό" τρένο που ήταν σε έκπτωση με 48 ευρώ το άτομο πηγαινε-έλα..Με το Thalys είναι 1:40 και με το αυτοκίνητο πε΄ριπου 2 ώρες. Διαλέγεις και παίρνεις.
Μιλάω εκ πείρας (δοκιμασμένα και τα δύο)
Bρυξέλλες για να δεις τα βασικά αξιοθέατα και να γυρίσεις λίγο την πόλη πιστεύω ότι 2 βραδια/3 μέρες είναι καλά. Η Μπριζ είναι μικρή αλλά αξίζει να μείνεις και βράδυ, μιάμιση μέρα με μία διανυκτέρευση νομίζω αρκεί.. Και από τις 7 μέρες που έχεις μένουν 2 διανυκτερεύσεις για Άμστερνταμ.. Το τελευταίο βράδυ πριν επιστρέψετε καλό είναι να μείνετε Βρυξέλλες..Έχω ένα θέμα ρε παιδια .. Πόσες μέρες να μείνω βρυξελλες πόσες μπριζ και πόσες Άμστερνταμ .. Βοηθήσετε με please
Φαντάζομαι πως ναι.. Εγώ πάντως τα έκλεισα επι τόπου για όλες τις διαδρομές, οι εκπτώσεις ίσχυαν κανονικά και δεν είχα κανενα πρόβλημα μιας και τα δρομολόγια ήταν πολύ συχνά.. Το Άμστερνταμ ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής για μας, εσύ που θα το έχεις οργανωμένο και με διανυκτερεύσεις καλύτερα δες αν μπορείς να κλείσεις από τώρα. Πάντως για εντός Βελγίου δε θα έχεις πρόβλημα. Αν ενδιαφέρεσαι για Thalys θα σου πουν καλύτερα όσοι έχουν χρησιμοποιήσει..Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν .. Αλλα να σε ρωτήσω τα τρένα μπορω να τα κλείσω απο τώρα;
Βαλτη καλυτερα στο Αμστερνταμ .2/4, 3/4 και 4/4 διαν/ση Βρυξέλλες. 5/4 πας και διανυκτερεύεις στη Μπρύζ. 6/4 φεύγεις για Άμστερνταμ. Διαν/σεις στις 6/4 και 7/4. 8/4 αναχωρείς από Άμστερνταμ για Βρυξέλλες κι από εκεί για Αθήνα το βράδυ.
Αν δεν σου αρέσουν τόσο οι Βρυξέλλες, βγάζεις μία από 'κει και τη βάζεις στο Άμστερνταμ.