getxowoman
Member
Όσοι παρακολουθούν την προσωπική μου σελίδα θα έχουν δεί οτι έχω αρχίσει και γράφω για τη βάσκικη γλώσσα. Πολλά ιστορικά της γλώσσας δε ξέρω, αλλά στα αυτιά μου ακόμα μετα απο 5,5 χρόνια μου ακούγεται το ίδιο παράξενη όπως όταν την πρωτοάκουσα! Έκανα και μια αποτυχημένη προσπάθεια να τη μάθω, τελικά μόνο με το λεξιλόγιο έμεινα και με κάποιες φράσεις! Ίσως το ξαναπροσπαθήσω μιας και ο δήμος που μένω, προσφέρει μαθήματα για αλλοδαπούς, με το αστρονομικό ποσό των 10 ευρω όλο το χρόνο!!! Το θέμα είναι οτι αν θέλει κάποιος να ξεκινήσει απο το μηδέν μαθήματα, είναι αρκετά δύσκολο μιας και όλοι υποτίθεται οτι ξέρουν τα βασικά, μιλάω πάντα για κάποιο φροντιστήριο, όχι για ιδιαίτερα!
Λοιπόν αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια μικρή γεύση απο βάσκικα, να ξέρει οτι κάθε βδομάδα θα ανεβάζω καινούριο λεξιλόγιο, ήδη έχω βάλει ένα μέρος!
Και τελιώνοντας σας βάζω να ακούσετε ένα απο τα αγαπημένα μου βάσκικα τραγούδια:
Λοιπόν αν κάποιος ενδιαφέρεται να πάρει μια μικρή γεύση απο βάσκικα, να ξέρει οτι κάθε βδομάδα θα ανεβάζω καινούριο λεξιλόγιο, ήδη έχω βάλει ένα μέρος!
Και τελιώνοντας σας βάζω να ακούσετε ένα απο τα αγαπημένα μου βάσκικα τραγούδια: