Bahari
Member
Επιπλέει, επιπλέειΑχ τι χαριτωμένο ποταμίσιο λεωφορείο είναι αυτό;Θάνο το δοκίμασες;
επιπλέει;η θα πατώσουμε;
![icon_lol :lol: :lol:](/community/styles/travelstories/smilies/icon_lol.gif)
Επιπλέει, επιπλέειΑχ τι χαριτωμένο ποταμίσιο λεωφορείο είναι αυτό;Θάνο το δοκίμασες;
επιπλέει;η θα πατώσουμε;
Αξίζει πολύ κατά τη γνώμη μου. Μόλις στείλεις τα λεφτα σου στέλνουν μια λίστα με τα διαθέσιμα ξενοδοχεία και εσύ επιλέγεις ποιο θέλεις. Βέβαια πρέπει να είναι και διαθέσιμο εκείνη την περίοδο. Εγώ διάλεξα το Promenadeτο οποίο ήταν πολύ καλό και στο κέντρο. Πήγαινες παντού με τα πόδια. Πάντως όσο νωριτερα κλείσεις τόσο καλύτερα.Σκεφτομαι να παω Βουδαπεστη αρχες Μαρτη με την προσφορα της Μαλεβ.
Goldie και οποιος αλλος ξερει, αξιζει?
Ηθελα να ρωτησω.. επειδη δε μας λενε απο πριν σε ποιο ξενοδοχειο γινεται η κρατηση.. οταν λεει κεντρικο ξενοδοχειο 3 αστερων, λογικα θα ειναι κατι αξιοπρεπες (λιτο-καθαρο) και δε θα χρειαζεται συγκοινωνια για να παμε κεντρο ,ετσι?
Και τελος, αμα στειλω τη φορμα κρατησης μια εβδομαδα πριν το ταξιδι, ειναι ασφαλες διαστημα για να τη δεχτουν και να κλεισω το πακετο?
οπωσδήποτε το Κοινοβούλιο....από τη μεριά της Βούδας με τον Δούναβη από κάτω φαίνεται τέλοιο!!!!!! Ακόμη στην Βούδα βρίσκεται ένα πανέμορφο κάστρο, εάν τύχει και βρίσκεσαι εκέι όταν βραδιάζει η θέα θα είναι απίστευτη! Και η πλατεία Ηρώων αξίζει μια επίσκεψη! Εάν είχες περισσότερο χρόνο θα σου έλεγα να επισκεφτείς και τα spa της Βουδαπέστης....32 πισίνες με διαφορετικές θερμοκρασίες και είσοδο 10 ευρώΌντως αυτόν τον καιρό δεν νομίζω να υπάρχει κάποια προσφορά στα αεροπορικά με malev. Εγώ έκλεισα 20 Δεκέμβρη για μέσα Μάρτη, με καταπληκτική τιμή πιστεύω, 88 ευρώ το άτομο πήγαινε-έλα με malev. Το μόνο κακό είναι ότι Κυριακή που γυρνάω η πτήση είναι στις 12 το μεσημέρι, οπότε χάνω τη μέρα, αλλά θα πάω από Πέμπτη.΄Ηταν στάνταρ οι ώρες κ μέρες για να ισχύει η προσφορά.Απ'ότι διαβάζω λογικά θα προλάβω να δω πραγματα σε 2,5 μέρες έτσι δεν είναι? Τι προτείνετε να μη χάσω με τίποτα?
Ευχαριστώ!![]()