• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ουγγαρία ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ HOTELS!!

gosu_nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη Χριστούγεννα
KALH XRONIA SE OLOUS!!:xmas_biggrin:
8A FUGOYME GIA POYDAPESTH 18 IANOYARIOY KAI DEN EXOUME KLEISEI AKOMA HOTEL...EXO ENA DILLHMA ANAMESA SE 2 .. TO PROTO EINAI TO ZARA HOTEL KAI TO ALLO EINAI TO BOHEM ART HOTEL...OUSIASTIKA EKTOS APO THN EIKONA POU TON PERISSOTERON KSENODOXEION EINAI PARA POLU KALI KAI ME MPERDEPSE AUTO ARKETA BASISTIKA STIS KRITIKES TOU BOOKING.COM...
KAI OSON AFORA THN PERIOXH EINAI KENTRIKA??BOLEUEI STO NA GURISOUME H' PREPEI NA KATEU8UN8OUME SE KAPOIO ALLO???
SAS EUXARISTO POLU:xmas_biggrin:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Απαγορεύονται τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, στον τίτλο του μηνύματος αλλά και στο περιεχόμενό του. Όταν θέλετε να τονίσετε κάτι χρησιμοποιήστε bold χαρακτήρες. Eκτός του ότι είναι κουραστικό για αυτόν που διαβάζει το post με τους κεφαλαίους χαρακτήρες, γενικότερα ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής στον χώρο του Internet σημαίνει ότι "φωνάζετε", οπότε η άσκοπη και συνεχή χρήση τους είναι δυνατόν να προκαλέσει παρεξηγήσεις.
Τα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ για να είναι ευανάγνωστα. Η χρήση των greeklish απαγορεύεται στο φόρουμ.

κι νομίζω, πως έχουμε απαντήσει μερικές φορές για το Ζάρα hotel

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Καλώς ήρθες στο forum. :xmas_biggrin:
Κάποια από τα υπάρχοντα θέματα στα οποία έχει αναφερθεί και το ξενοδοχείο Zara είναι τα παρακάτω. Ρίξε μια ματιά. (...)
Τόσο καιρό το παρατηρώ, ήρθε η ώρα να το σχολιάσω…
Ok παίζει και η αναζήτηση αλλά τι μνήμη είναι αυτή anny? Υποκλίνομαι… να υποθέσω ότι στο σχολείο λάτρευες τη ιστορία? :xmas_biggrin:
Sorry για το off topic. Δε θα επαναληφτεί!

gosu_nina :welcome2:

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Ok παίζει και η αναζήτηση αλλά τι μνήμη είναι αυτή anny? Υποκλίνομαι… να υποθέσω ότι στο σχολείο λάτρευες τη ιστορία? :xmas_biggrin:

ε καλά δε χρειάζεσαι καλή μνήμη για το χοτέλ Ζάρα κι Βουδαπέστη

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου

ε καλά δε χρειάζεσαι καλή μνήμη για το χοτέλ Ζάρα κι Βουδαπέστη
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Θανάσης επεσήμανε ότι υπάρχει η συγκεκριμένη πληροφορία και εγώ με απλή αναζήτηση έβαλα τα σχετικά links. :xmas_biggrin:

Σε άλλες περιπτώσεις, ναι είναι αλήθεια ότι η καλή μνήμη με βοηθά για την πιο γρήγορη και πιο στοχευμένη αναζήτηση των πληροφοριών.
Και στην ιστορία δυστυχώς ήμουν σκράπας. :xmas_sad:

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
KALH XRONIA SE OLOUS!!:xmas_biggrin:
8A FUGOYME GIA POYDAPESTH 18 IANOYARIOY KAI DEN EXOUME KLEISEI AKOMA HOTEL...EXO ENA DILLHMA ANAMESA SE 2 .. TO PROTO EINAI TO ZARA HOTEL KAI TO ALLO EINAI TO BOHEM ART HOTEL...OUSIASTIKA EKTOS APO THN EIKONA POU TON PERISSOTERON KSENODOXEION EINAI PARA POLU KALI KAI ME MPERDEPSE AUTO ARKETA BASISTIKA STIS KRITIKES TOU BOOKING.COM...
KAI OSON AFORA THN PERIOXH EINAI KENTRIKA??BOLEUEI STO NA GURISOUME H' PREPEI NA KATEU8UN8OUME SE KAPOIO ALLO???
SAS EUXARISTO POLU:xmas_biggrin:
Και τα δύο είναι στην πλευρά της Πέστης η οποία είναι η κοσμοπολύτικη σε αντίθεση με τη γραφική Βούδα. Το BOHEM ART HOTEL δε είναι σε κεντρική περιοχή. Το ZARA HOTEL είναι πιο κοντά στο κέντρο και πιο κοντά στο μετρό στην Kalvin ter.
Το κέντρο νοείται στην Vorosmarty με την κεντρική οδό Vatci Utca. Εγώ έμενα στο Eurostar Hotel Center http://http://www.booking.com/hotel...7;sid=a630526b154b6f828a4915d9092c9530;dcid=1100 μέτρα απο το μετρό Astoria. Πάρα πολυυυ καλό με 78 ευρώ τη βραδιά Χριστούγεννα. Όποιο και να διαλέξεις να έχει κοντά μετρό. Οπωσδήποτε...

gosu_nina

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπέστη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη Χριστούγεννα
Και τα δύο είναι στην πλευρά της Πέστης η οποία είναι η κοσμοπολύτικη σε αντίθεση με τη γραφική Βούδα. Το BOHEM ART HOTEL δε είναι σε κεντρική περιοχή. Το ZARA HOTEL είναι πιο κοντά στο κέντρο και πιο κοντά στο μετρό στην Kalvin ter.
Το κέντρο νοείται στην Vorosmarty με την κεντρική οδό Vatci Utca. Εγώ έμενα στο Eurostar Hotel Center http://http://www.booking.com/hotel...7;sid=a630526b154b6f828a4915d9092c9530;dcid=1100 μέτρα απο το μετρό Astoria. Πάρα πολυυυ καλό με 78 ευρώ τη βραδιά Χριστούγεννα. Όποιο και να διαλέξεις να έχει κοντά μετρό. Οπωσδήποτε...

η αληθεια ειναι το eurostar ήταν μια απο τισ αρχικεσ επιλογες μου..οι κριτικες στο booking.com με εκαναν να αλλαξω γνωμη:xmas_rolleyes:...εσυ που πηγες ησουν ευχαριστημενος απο το πρωινο του και την καθαριοτητα?? το boutic hotel zara ειναι πιο κεντρικα μου ειπες?

σε ευχαριστω για τισ πληροφοριες :xmas_biggrin:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
και εγώ έμεινα πέρσυ τον οκτώβριο στο eurostar και ήταν άψογο για τα λευτά του με πολύ καλό πρωινό.τώρα φεύγω τη παρασκευή το πρωί για τριήμερο και έκλεισα στο sofitel.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom