• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καναδάς ΒΟΗΘΕΙΑΑΑ! 1η φορα στον τοπο γεννησης μου (Καναδα)! Εισητηριο με 600 ευρω?

CANADIAN

New Member
Καλησπερα σε ολους στο foroum! Ειμαι καινουργιο μελος και εχω σκοπο να ταξιδεψω στο Τοροντο του Καναδα για 1η φορα στα μεσα του Ιουλιου με επιστροφη μετα απο ενα μηνα. Στην αναζητηση που εκανα για αεροπορικα εισητηρια, βρηκα στην AirTransat απευθειας Αθηνα-Τοροντο με επιστροφη αυτα εδω τα εισητηρια

http://airtransat-gr.canadianaffair.com/Book/Live/Direct/GR/atopgweb.aspx?hdnRoute=UK&SelClass=Economy&AtopWebMethod=Flight&AtopWebMode=New&AtopWebAction=Avail&AtopWebState=&OutDepDate=15-07-2010&RetDepDate=15-08-2010&ReturnFlight=on&Website=UK&ForceSeats=Y&ForceInsurance=N&CarHireDefaultLocation=CN&Branch=GI&Currency=EUR&OutDepAir=ATH&OutArrAir=YYZ&RetDepAir=YYZ&RetArrAir=ATH&AdultPax=1&ChildPax=0&InfantPax=0#

τα οποια ειναι οτι φθηνοτερο βρηκα. Μπορει να βρει καποιος αλλος σε αλλη εταιρια φθηνοτερα για εκεινη την περιοδο? Δεν με νοιαζει η πολυτελεια η οι πολλες στασεις!
Τι συμβαινει ειναι οντως ολοι οι φοροι μεσα? Θα χρειαστει να πληρωσω και κατι αλλο? Τι γινεται με τις αποσκευες δεν εχω καταλαβει! Ποσες αποσκευες, σε τι κιλα και διαστασεις μπορω να εχω? Στο αεροπλανο μεσα τι μεγεθος και βαρος πρεπει να εχει η αποσκευη που θα εχω?
Εχω μονο Καναδικο διαβατηριο και ελληνικη ταυτοτητα θα εχω καποιο προβλημα στο ταξιδι μου? Απο το Καναδικο προξενειο μου ειπαν πως στην επιστροφη μου στην Ελλαδα θα μπορω να βγαλω ακρη με την ταυτοτητα και μονο, αλλα δεν μου φανηκαν απολυτα σιγουροι! Γνωριζει καποιος?

P.s: εχω φυγει απο το τοροντο απο δυο χρονων καθως ειχα γεννηθει εκει και επιτελους θα ξαναπαω να δω που γεννηθηκα! θα εκτιμησω αφανταστα την βοηθεια σας καθως μεχρι μεσα Απριλιου θελω να κλεισω τα εισητηρια μου!

Last edited by a moderator:

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
για τα αεροπορικα δεν ξερω αλλα γιατι να εχεις προβλημα με ταυτοτητα ή διαβατηριο; δεν καταλαβα...
εχεις καναδικο διαβατηριο...γιατι να εχεις προβλημα;

CANADIAN

New Member
επιτελους βρηκα χρονο να σας ξαναστειλω! λοιπον το ταξιδι μου πηρε μεταθεση για τον σεπτεμβριο, βρηκα καποιες καλες προσφορες απο την Lufthansa! Εχει κανεις ιδεα για κατι καλυτερο? οσο για το θεμα με το διαβατηριο αναρωτιεμαι αν θα μπορω να μπω στην Ελλαδα με αυτο η αν θα υπαρχει προβλημα?
τελος θελω να ρωτησω τι διαδικασια ακολουθει μετα την αγορα εισητηριων απο το site μιας αεροπορικης εταιριας, το μονο που κανω ειναι να παω κατευθειαν για check in?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.602
Μέλη
39.346
Νεότερο μέλος
karatzas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα