Αν μιλάμε μόνο για πόλεις τότε Βιέννη. Αν έχετε διάθεση να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να κινηθείτε λίγο εκτός, τότε φλωρεντία με λίγη τοσκάνη (Σιένα, Λούκα , Πίζα, σαν τζιμινιάνο κτλ)όπως είπε και ο dimitrak.
Εγώ πάλι θα βάλω τα λεφτά μου στην Βιέννη... η εποχή για Φλωρεντία και Τοσκάνη δεν είναι η καλύτερη... πάρα πολύς κόσμος και ζέστη... αν ήταν Μάϊος ή Ιούνιος ναι αλλά τώρα όχι... αντίθετα η εποχή για Βιέννη και τα πέριξ είναι ιδανική... άλλωστε στην απίθανη περίπτωση που βαρεθείς, η Μπρατισλάβα για ημερήσια είναι μόλις μια ώρα μακριά, ενώ το Σάλζμπουργκ μέχρι και η Βουδαπέστη σου κλείνουν το μάτι για ένα διήμερο...
Αν μιλάμε μόνο για πόλεις τότε Βιέννη. Αν έχετε διάθεση να νοικιάσετε αυτοκίνητο και να κινηθείτε λίγο εκτός, τότε φλωρεντία με λίγη τοσκάνη (Σιένα, Λούκα , Πίζα, σαν τζιμινιάνο κτλ)όπως είπε και ο dimitrak.
Εγω ψηφιζω Φλωρεντια και μετα απο δευτερη και τριτη σκεψη...
Η Φλωρεντια δεν ειναι Ρωμη, δεν κανει τοση ζεστη. <25 βαθμους η μεση θερμοκρασια τον Ιουλιο κ το βραδυ πουλοβερ, ανετα 10-12..οι μετακινησεις προς Πιζα, Λουκα,Σιενα με τα ΜΜΕ ειναι παιχνιδακι,ολα σε αποσταση ενος καφε..αλλα και αξιοπρεπεις παραλιες Μαρινα ντι Πιζα,Τιρρενια, Φορτε ντει Μαρμι επισης πολυ κοντα. Χωρια που η ιδια η πολη εχει παρα πολλα να προσφερει. Κοντρα στη Βιεννη που βαριεσαι μετα απο 24 ωρες (το φαγητο κ τη διασκεδαση τα βαριεσαι νωριτερα) κερδιζει ανετοτατα.