Borealis
Member
Την έχω κάνει με τρένο όμως, περίπου 3.5 ώρες.
Για το συγκεκριμένο ταξίδι τυχαίνει οι ώρες πτήσεων να είναι πάρα πολύ βολικές απ' την άποψη του διαθέσιμου χρόνου... φτάνεις στις 06:15 το πρωί Βουδαπέστη και φεύγεις στις 23:15 τα μεσάνυχτα, άρα έχεις οκτώ ολόκληρες μέρες.Βάλε και το γεγονός ότι (αν μιλάμε για το ίδιο πρόγραμμα), οι πτήσεις δεν είναι τόσο βολικές ώρες και στην ουσία οι 8 μέρες γίνονται 7 ή και 6..
Όταν είχα ρωτήσει γύρω στον Απρίλιο οι πτήσεις δεν βόλευαν.. Αυτές, βέβαια, αλλάζουν..Για το συγκεκριμένο ταξίδι τυχαίνει οι ώρες πτήσεων να είναι πάρα πολύ βολικές απ' την άποψη του διαθέσιμου χρόνου... φτάνεις στις 06:15 το πρωί Βουδαπέστη και φεύγεις στις 23:15 τα μεσάνυχτα, άρα έχεις οκτώ ολόκληρες μέρες.
Δηλαδή δεν ισχύουν οι τιμές στην ιστοσελίδα τους; Γιατί η προσφορά που λέει ο North είναι όντως πολύ καλή. North, εσύ σκέφτεσαι να πας;Όταν είχα ρωτήσει γύρω στον Απρίλιο οι πτήσεις δεν βόλευαν.. Αυτές, βέβαια, αλλάζουν..
Πιο οικονομικό το είχα βρει κ εγώ σε ιστοσελίδα ταξιδιωτικού γραφείου, αλλά ύστερα από τηλεφωνική συνεννόηση με το πρακτορείο, με ενημέρωσαν ότι λόγω της διακοπής πτήσεων της Ολυμπιακής προς αυτές τις χώρες, η τιμή ανέβηκε στα 600 περίπου ευρώ..
To πιστεύεις ότι τα πακέτα που έχω βρει για τις 4 πόλεις είναι πιο φθηνά από αυτά για τις 2?Εγώ θα σου πρότεινα να πας 6-7 μερούλες σε Βιέννη και Πράγα κάνοντας μονοήμερη εκδρομή από την Βιέννη για Μπρατισλάβα που είναι πολύ κοντά. Έτσι και πιο φτηνά θα σου βγουν και δεν θα χάσεις και πολλά από την Βουδαπέστη που είναι σχεδόν στα ίδια με την Πράγα.
Πως το κατάφεραν αυτό? Ε τότε δεν ξέρω... βέβαια να υπολογίσεις και τα καθημερινά σε έξοδα.To πιστεύεις ότι τα πακέτα που έχω βρει για τις 4 πόλεις είναι πιο φθηνά από αυτά για τις 2?