• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΙΑ ΚΟ ΣΑΜΟΥΙ

x_geo

New Member
Γειά σε όλους! Δεν είχα ιδέα για το σαιτ αυτό!Μια φίλη μου το πρότεινε κ μου άρεσε πολύ σαν ιδεα!Λοιπόν...πλησιάζω τα 30 κ φρικάρω :shock: όταν σκέφτομαι πως άφησα τόσες ευκαιρίες, για ταξίδια που πάντα ονειρευόμουν, να περάσουν.Πάντα τα ανέβαλλα για οικονομικούς λόγους ή επειδή δεν ακολουθούσε κανείς απο τους φίλους μου.Φέτος πήρα την απόφαση να κάνω το πρώτο μου ταξίδι μόνη! Απο την μια φοβάμαι να βρεθώ μόνη σε μια ξένη χώρα κ απο την άλλη ξέρω οτι αν δεν το κάνω τώρα δεν θα το κάνω ποτε!
Εψαξα κ βρήκα ενα προορισμό κάπως στα μέτρα μου... το Κο Σαμούι! Ετοιμάζω λοιπόν βαλίτσα κ μέσα Ιουλίου βουρ για Σαμουι! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην το μετανιώσω. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου σε γενικες γραμμες...(αλλα ωρες ωρες κ εγω δεν με αντεχω), ελπίζω να μην μου κακοφανεί αυτό το ταξίδι..γιατί σχεδιάζω κ άλλα!:clap:

kostasbmw

Member
μπραβο σου

θα εισαι με καποιο γκρουπακι(γραφ ταξιδιων) η τα κανονισες ολα μονη??

γενικα θα περασεις καλα μην ανησυχεις

μεχρι να φυγεις με το καλο μπορει καποιος απο μας να σου φανει χρησιμος για καποιο τιπ η πιθανη ερωτηση σου.

φιλικα

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Kαλο σου ταξιδι λοιπον και καλα να περασεις. Αφου δεν ακολουθει κανεις , πηγαινεις μονη και θα περασεις μια χαρα!

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Γειά σε όλους! Δεν είχα ιδέα για το σαιτ αυτό!Μια φίλη μου το πρότεινε κ μου άρεσε πολύ σαν ιδεα!Λοιπόν...πλησιάζω τα 30 κ φρικάρω :shock: όταν σκέφτομαι πως άφησα τόσες ευκαιρίες, για ταξίδια που πάντα ονειρευόμουν, να περάσουν.Πάντα τα ανέβαλλα για οικονομικούς λόγους ή επειδή δεν ακολουθούσε κανείς απο τους φίλους μου.Φέτος πήρα την απόφαση να κάνω το πρώτο μου ταξίδι μόνη! Απο την μια φοβάμαι να βρεθώ μόνη σε μια ξένη χώρα κ απο την άλλη ξέρω οτι αν δεν το κάνω τώρα δεν θα το κάνω ποτε!
Εψαξα κ βρήκα ενα προορισμό κάπως στα μέτρα μου... το Κο Σαμούι! Ετοιμάζω λοιπόν βαλίτσα κ μέσα Ιουλίου βουρ για Σαμουι!
Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις να ταξιδεύεις..δεν σε έχουν πάρει και τα χρόνια..απλά φρόντισε να μην αφήνεις τις ευκαιρίες πλέον..σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ που λατρεύω να ταξιδεύω, λόγω υποχρεώσεων, για αρκετά χρόνια, τα μόνα ταξίδια που έκανα, ήταν εντός Ελλάδας..
Μπράβο σου πάντως που πήρες τελικά την απόφαση να ετοιμάσεις βαλίτσα και μόνη σου για το Σαμούι..Είναι πολύ ωραίο το νησάκι, φιλικοί κάτοικοι, εξυπηρετικοί και κάποιες παραλίες καταπληκτικές, πανέμορφη φύση..είχα πάει κι εγώ πριν 2 χρόνια και πέρασα τέλεια!!!..με το που φτάσεις και θα δεις το αεροδρόμιο, θα πάθεις πλάκα !!! πανέμορφο !!! να επισκεφτείς και την τουαλέτα του, θα με θυμηθείς..πολλές πληροφορίες θα πάρεις απο ταξιδιωτικές ιστορίες μελών του φόρουμ..
Πας με πρακτορείο?

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Καλώς ήρθες και καλό ταξίδι!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ