Γειά σε όλους! Δεν είχα ιδέα για το σαιτ αυτό!Μια φίλη μου το πρότεινε κ μου άρεσε πολύ σαν ιδεα!Λοιπόν...πλησιάζω τα 30 κ φρικάρω όταν σκέφτομαι πως άφησα τόσες ευκαιρίες, για ταξίδια που πάντα ονειρευόμουν, να περάσουν.Πάντα τα ανέβαλλα για οικονομικούς λόγους ή επειδή δεν ακολουθούσε κανείς απο τους φίλους μου.Φέτος πήρα την απόφαση να κάνω το πρώτο μου ταξίδι μόνη! Απο την μια φοβάμαι να βρεθώ μόνη σε μια ξένη χώρα κ απο την άλλη ξέρω οτι αν δεν το κάνω τώρα δεν θα το κάνω ποτε!
Εψαξα κ βρήκα ενα προορισμό κάπως στα μέτρα μου... το Κο Σαμούι! Ετοιμάζω λοιπόν βαλίτσα κ μέσα Ιουλίου βουρ για Σαμουι! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην το μετανιώσω. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου σε γενικες γραμμες...(αλλα ωρες ωρες κ εγω δεν με αντεχω), ελπίζω να μην μου κακοφανεί αυτό το ταξίδι..γιατί σχεδιάζω κ άλλα!
Εψαξα κ βρήκα ενα προορισμό κάπως στα μέτρα μου... το Κο Σαμούι! Ετοιμάζω λοιπόν βαλίτσα κ μέσα Ιουλίου βουρ για Σαμουι! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην το μετανιώσω. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου σε γενικες γραμμες...(αλλα ωρες ωρες κ εγω δεν με αντεχω), ελπίζω να μην μου κακοφανεί αυτό το ταξίδι..γιατί σχεδιάζω κ άλλα!