el de abajo
Member
Τσάκαλε, πόσο μέσα έπεσες...Υποθέτω ότι θα μπορούσες να μείνεις και στο sanur , για να μην περάσεις όλες τις μέρες στο Ubud ...
Τσάκαλε, πόσο μέσα έπεσες...Υποθέτω ότι θα μπορούσες να μείνεις και στο sanur , για να μην περάσεις όλες τις μέρες στο Ubud ...
Σε ευχαριστώ , τις βίλες με την πισίνα που τις βρίσκω; στο booking? Έχεις να προτείνεις κάποια ;Εξαιρετικες ολες οι απαντησεις των παιδιων, εφοσον ειστε παρεα κοριτσιων οπως λες, μειωνεις κοστος διαμονης και μετακινησεων. Κατ εμε ολα τα βράδια Ουμπουντ. Αν ειστε 4 πχ βαζεται ενα ποσο και νοικιαζεται βιλα με ιδιωτική πισίνα στο Ουμπουντ πολυ οικονομικα, τσεκαρε τιμες και θα δεις ποσο οικονομικα θα σας βγει για κατι ποιοτικο. Φτιαχνεις προγραμμα και κινεισαι με ταξι οπου θελεις οπου σου βγαινει παλι οικονομικα επειδη ειστε παρεα. Εκτινω 40 ευρω μαξιμουμ τη μερα ταξι, οδηγο. Ίσως και λιγο παραπανω αλλα μια χαρα θα ειστε. Στο Ουμπουντ θα πας για βολτισα στους ελεφαντες, στο παρκο μαιμουδων, θα πας να ψωνισεις στην αγορά και θα κανεις παζαρια αρκετα. Με ταξι κανεις εκδρομες, δες ναους, καντε μπανιο σε καμιά παραλια, βγες για το ποτακι και το φαγητακι σου, εχει ενα εκπληκτικο water park, νομιζω το ψηφιστηκε ως 3ο καλυτερο, ολιγον αλμυρη εισοδος βεβαια, καπου 30 με 35 ευρω. Αυτη ειναι η γνωμη μου, εσεις αποφασιζεται. Τα πιο πολλα στα ειπα επειδη θα ειστε παρεα μεγαλη. Νοικιαστε κατι ποιοτικο, δεν πρόκειται να ξαναβρεις ευκολα τετοιες τιμες. Υγεία σε ολους μας και καλα να περασετε!
Κατ αρχην ποσες ειστε;;; πας στο μπουκινγκ κανε αναζητηση ουμπουντ, βαζεις φυσικα τις διανυκτερευσεις που θα μεινετε, και βαζεις φιλτρο, οτι θες, πχ. Βιλα, ιδιωτική πισίνα κτλ. Προσοχη, μην πας στο φθηνοτερο. Η αποφαση δικια σας. Αυτη είναι η γνωμη μου, φυσικα μπορειτε να κανετε κατι αλλο, πχ αν ειστε 5 ή 6 κοπελες θελετε 2 ταξι. Σκεψου τα ολα, και πραξε οπως νομιζεις. Το σίγουρο είναι ότι θα περασετε υπεροχα. Βαλτα κατω και σχεδιαστε πρόγραμμα. Σιγουρα μπορεις να σπασεις διανυκτερευσεις και να μεινεις σε 1,2,ακομα και 3 μέρη. Συζητηστε το και πραξτε.Σε ευχαριστώ , τις βίλες με την πισίνα που τις βρίσκω; στο booking? Έχεις να προτείνεις κάποια ;
Αν είναι 6 άτομα μπορούν να κανονίσουν οδηγό με βανάκι για 8 με 10 ώρες ανα ημέρα ο οποίος σε πηγαίνει όπου θες. Το κόστος είναι 30-35 ευρώ ανα ημέρα συνολικά (5-6 ευρώ ανά άτομο)Κατ αρχην ποσες ειστε;;; πας στο μπουκινγκ κανε αναζητηση ουμπουντ, βαζεις φυσικα τις διανυκτερευσεις που θα μεινετε, και βαζεις φιλτρο, οτι θες, πχ. Βιλα, ιδιωτική πισίνα κτλ. Προσοχη, μην πας στο φθηνοτερο. Η αποφαση δικια σας. Αυτη είναι η γνωμη μου, φυσικα μπορειτε να κανετε κατι αλλο, πχ αν ειστε 5 ή 6 κοπελες θελετε 2 ταξι. Σκεψου τα ολα, και πραξε οπως νομιζεις. Το σίγουρο είναι ότι θα περασετε υπεροχα. Βαλτα κατω και σχεδιαστε πρόγραμμα. Σιγουρα μπορεις να σπασεις διανυκτερευσεις και να μεινεις σε 1,2,ακομα και 3 μέρη. Συζητηστε το και πραξτε.
Είμαστε 3... το airbnb ξέρεις αν είναι αξιόπιστο;Κατ αρχην ποσες ειστε;;; πας στο μπουκινγκ κανε αναζητηση ουμπουντ, βαζεις φυσικα τις διανυκτερευσεις που θα μεινετε, και βαζεις φιλτρο, οτι θες, πχ. Βιλα, ιδιωτική πισίνα κτλ. Προσοχη, μην πας στο φθηνοτερο. Η αποφαση δικια σας. Αυτη είναι η γνωμη μου, φυσικα μπορειτε να κανετε κατι αλλο, πχ αν ειστε 5 ή 6 κοπελες θελετε 2 ταξι. Σκεψου τα ολα, και πραξε οπως νομιζεις. Το σίγουρο είναι ότι θα περασετε υπεροχα. Βαλτα κατω και σχεδιαστε πρόγραμμα. Σιγουρα μπορεις να σπασεις διανυκτερευσεις και να μεινεις σε 1,2,ακομα και 3 μέρη. Συζητηστε το και πραξτε.
Οσες φορες έκλεισα δεν ειχα προβλημα, φυσικα παντα κοιτάς κριτικες των ανθρωπων που μειναν εκει. Κανε εναν ελεγχο σε οποια μηχανη αναζητησης θες, μπες και στη σελιδα του ξενοδοχειου-βιλα που σ ενδιαφερει και στειλε μειλ,,, μερικες φορες εχω πετυχει πολυ καλυτερες τιμες απ το μπουκινγκ πχ. Μην αγχωνεσαι, μαζευτειτε και σχεδιαστε τι θελει η καθεμια, ετσι ωστε να μπορεσετε να τα "παντρεψετε" και να μεινετε ολοι ικανοποιημενοι. Δε μπορει πχ εσυ να θες ουμπουντ, η αλλη κουτα, και η τριτη κοπελα αλλου, βρειτε τη μεση λυση.Είμαστε 3... το airbnb ξέρεις αν είναι αξιόπιστο;
Θα πρότεινα να πας στο νησί Lembongan με την Gloryfastboboats.com ή www.scootcruise.com περίπου 40 euro return .Σε πέρνουν απο το ξενοδοχείο και σε γυρίζουν πάλι .Στο στο νησί Lembongan μπορείς να βρείς ξενοδοχείο με 30 euro/ απο το BOOKING ,να ενοικιάσεις vespa με 5 euro/ημέρα ,και να δεις τα τεράστια manda σαλάχια με 14 euro/οι δύο ώρες ,ενδεικτικά D and B Bungalow's .καλές διακοπές.Καλησπερα,
Τον αυγουστο παω Μπαλι 13 μερες το προγραμμα εχει ως εξης:
Θελω την βοηθεια σας για αυτες τις 3 μερες. Επειδη θα ειμαι αρκετα μεσα στο πρασινο ελεγα αυτες τις μερες να εκλεινα να παω για καταδυση (εδω να πω οτι ειμαι ασχετος και πρωτη φορα θα το κανω) αξιζει? Υπαρζει κατι αλλο που αξιζει να κανω σε αυτο το χρονικο διαστημα που εχω? Δεν ειμαι της παραλιας οποτε να κατσω στα νοτια σε παραλιες δεν με ενδιαφερει.
- Πρωτη και τελευταια μερα σε ξενοδοχειο διπλα στο αεροδρομιο.
- 5 μερες κεντρο Ubud
- 4 μερες λιγο εξω απο το Ubud σε αριζονες
- 3 μερες που δεν εχω κλεισει ακομα.
Ευχαριστω.
Δεν απαιτείται εμβολιασμός.Χρειάζεται κάποιος εμβολιασμός πριν την επίσκεψη στο bali?