Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Είσαι τόσο πολύ βέβαιη!
Δε βλέπω και τώρα που διαφωνείς μαζί μου? Απλά εγώ προσπαθώ, όσο μπαρώ, να μην επιτρέπω ούτε σε 'δικούς" μας ούτε σε "ξένους" να με τρομοκρατούν τωρα με την άσχημη οικονομική κατάσταση χθές με τη γρίπη των χοίρων προχθές με τη γρίπη των πτηνών παλαιότερα με τη σκόνη του άνθρακα{την θυμάται άραγε κανένας αυτή την ιστορία και πόσο μας κόστισε, μέχρι ειδικούς στο βιολογικό πόλεμο φέραμε απο τη Τσεχία για να εκπαιδεύσουν το Πυροσβεστικό Σώμα, με έξοδα δικά μας φυσικά} και αυριο δε ξέρω και εγώ με τι!Σε βεβαιώνω ότι παλιότερα θα συμφωνούσα μαζί σου ! Δυστυχώς τα γεγονότα που μεσολάβησαν, δεν μου άφησαν περιθώρια να σκεφτώ ότι σήμερα θα συνέβαινε κάτι άλλο, από αυτό που εισπράξαμε στο πρόσφατο παρελθόν...
Άρα λοιπόν συμφωνούμε ότι με την "κακοδιαχείριση" (για να το πω κομψά) μέχρι σήμερα και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση για την οποία δεν χρειάζεται να με τρομοκρατήσει κανείς, ευτυχώς που δεν αναλάβαμε και αυτήν την διοργάνωση !Δε βλέπω και τώρα που διαφωνείς μαζί μου? Απλά εγώ προσπαθώ, όσο μπαρώ, να μην επιτρέπω ούτε σε 'δικούς" μας ούτε σε "ξένους" να με τρομοκρατούν τωρα με την άσχημη οικονομική κατάσταση χθές με τη γρίπη των χοίρων προχθές με τη γρίπη των πτηνών παλαιότερα με τη σκόνη του άνθρακα{την θυμάται άραγε κανένας αυτή την ιστορία και πόσο μας κόστισε, μέχρι ειδικούς στο βιολογικό πόλεμο φέραμε απο τη Τσεχία για να εκπαιδεύσουν το Πυροσβεστικό Σώμα, με έξοδα δικά μας φυσικά} και αυριο δε ξέρω και εγώ με τι!
Συμφωνό απόλυτα!Και ελπίζω μάλιστα,να αποτελέσει μιά καλή αρχή για να απαλαγούμε και από άλλες διοργανωσεις και "διοργανώσεις" , με δική μας πρωτοβουλία , στο μέλλον !Άρα λοιπόν συμφωνούμε ότι με την "κακοδιαχείριση" (για να το πω κομψά) μέχρι σήμερα και με δεδομένη την οικονομική κατάσταση για την οποία δεν χρειάζεται να με τρομοκρατήσει κανείς, ευτυχώς που δεν αναλάβαμε και αυτήν την διοργάνωση !
Υπήρξε και η δική μας πρωτοβουλία.Συμφωνό απόλυτα!Και ελπίζω μάλιστα,να αποτελέσει μιά καλή αρχή για να απαλαγούμε και από άλλες διοργανωσεις και "διοργανώσεις" , με δική μας πρωτοβουλία , στο μέλλον !
E ! Και γιαυτό εγώ δε χάρηκα καθόλου! Δεν είπα κάτι άλλο! Αλλά όλες οι διοργανώσεις - "διοργανώσεις" δεν είναι μόνο αυτές !Υπήρξε και η δική μας πρωτοβουλία.
Πιο πριν ειχαν ματαιωθεί ( λογω ελλειψης χρημάτων) μέχρι και τα σχολικά πρωταθλήματα.
Ούτε καν το νομαρχιακό πρωτάθλημα σκάκι δεν έγινε φέτος ( προς μεγάλη στεναχώρια των σκακιστών μας).
1. Μια διαφορετική άποψη είχα και την είπα, μη χάσουμε όμως και την ευπρέπεια1.Εδω ο κοσμος καιγεται.....
2.Οχι αλλα μασηματα και μασουληματα!