misha19
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ολλανδία-Θεσσαλονίκη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Round the world
Το είχα πάρει απόφαση ότι είχα πλέον χορτάσει απο Ευρώπη , αυτά τα Χριστούγεννα ήθελα να με βρούν σε μια άλλη ήπειρο πολύ μακριά από το σπιτι μου. Παίρνω λοιπόν την μανα μου τηλέφωνο και με σοβαρό ύφος της ανακοινώνω ότι τα Χριστούγεννα θα βρίσκομαι κάπου στη Λατινική Αμερική ..... Έντρομη η κακομοίρα αρχίζει να μου λέει ότι ειναι πολυ επικίνδυνα εκεί και γιατί δεν πάω κάπου στην Ευρώπη(παλι) . Μετα ακολουθεί η ερώτηση και με ποιον θα πας? Η απάντηση μα μονος μου!! ήταν το κερασάκι στη τούρτα , κόντεψε να κλείσει εισιτήριο για Θεσσαλονίκη πριν καν κλείσουμε το τηλέφωνο!! Επειτα την ενημερώνω ότι υπήρχε κάτι που θα μπορούσε να κάνει για να το αποτρέψει (χαρά που πήρε) . «Μάνα σήμερα κιόλας θα πάρεις αυτο τον Θείο που έχω στην Αυστραλία τον εκατομμυριούχο που τόσα χρόνια ακούω για αυτόν αλλά δεν τον έχω δει ποτε!(λόγω του ότι σπουδάζω και μακριά απο το σπίτι). Είναι καιρός να τον γνωρίσω!!!» Την επόμενη μέρα με παίρνει η μάνα μου και μου ανακοινώνει ότι ο θείος με περιμένει πως και πως!! Είχε χαρεί πιο πολύ και απο εμένα !! Βλέπετε οι περισσότεροι συγγενείς είναι όλοι στη Κύπρο και παρακαλάει για να πάμε Αυστραλία . Ο θείος μου απο μόνος του είναι πρόσωπο για να γράψω ολόκληρη ιστορία , απλά μορφή ! Εφυγαν για Αυστραλία με την οικογενειά του μετά την εισβολή το 1974 έτσι στερήθηκε για πολλά χρόνια κυρίως τα ξαδέρφια του . Τον συμπάθησα απο την πρώτη κιόλας στιγμή που τον είδα ! Σίγουρα δεν έμειαζε με αυτό που είχα εγω στο μυαλό μου αφού ακούγοντας ότι είναι εκατομμυριούχος πραγματικά δεν περίμενα να είναι τόσο απλός άνθρωπος , σίγουρα το ότι δεν βρήκε τίποτα έτοιμο στη ζωή του θα παίζει ρόλο. Κλείνω εισιτήρια όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αρχιζω να ονειρεύομαι την πολυπόθητη μέρα της αναχώρησης , είχα βλέπετε κουραστει απο τις πολλές πανεπιστημιακές υποχρεώσεις και απο την πρακτική που έκανα ταυτόχρονα .......