Elena2508
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- N. Υόρκη
@schumigirl έχεις κάνει φοβερό ψάξιμο από ότι βλέπω!!! Εάν θέλεις να φας όμως σνίτσελ στο παραδοσιακό Figlmuller μέσα στη στοά, θα πρέπει να κάνεις κράτηση από τώρα γιατί δε θα βρεις σίγουρα! Η κράτηση γίνεται αποκλειστικά μέσω της σελίδας τους στο internet. Εμείς 5 μέρες στη Βιέννη δεν καταφέραμε να φάμε σε αυτό το μαγαζί γιατί δεν είχαμε κάνει έγκαιρα κράτηση... Το πρώτο βράδυ που πήγαμε μας είπαν τον τρόπο της κράτησης, αλλά δεν υπήρχαν διαθέσιμα τραπέζια για δείπνο τις επόμενες 5 μέρες!!Μάλλον έχω κάνει καλο ψάξιμο .. είχα στα υπόψη Moro an fluss , medusa alt wine και το mustard για το οποίο διάβασα πολύ Καλα λόγια κ ότι είναι καινούργιο ...
θα κοιτάξω και τα υπόλοιπα που μ είπες ..
Γι φαγητό κατέληξα σίγουρα στο figlmuller ribs of Vienna ..
Μ άρεσε σαν χώρος το the bank και σκέφτομαι κ το placutta hietzung .. ισωσ Και το ef16..προφανώς κ θα κάνω κράτηση ... θα ήθελα την άποψη σ ..
Ν αρέσει πολύ να ψάχνω και να οργανώνω το ταξίδι μ ..
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες ....
Τελικά φάγαμε στο 2ο μαγαζί τους που είναι παραδίπλα, το οποίο όμως πάλι ήταν γεμάτο και μας έχωσαν σε κάτι αίθουσες πίσω που ήταν χάλια!!! Έπρεπε και εκεί να κάνουμε κράτηση για καλύτερο τραπέζι ίσως... Πάντως έχει το καλύτερο σνίτσελ που έχω φάει στη ζωή μου! Αφράτο, τεράστιο και με περίεργο πανάρισμα!!!