Έχει κόσμο/αναμονή στα αξιοθέατα; Γενικά ελέγχουν πιστοποιητικά για τον COVID;Ναι, εχει ψυχρα και βροχη. Αλλος πλανητης.
Εχω ξαναρθει δεν θα παω σε αξιοθεατα πλην ενος μουσειου. Για δροσια ηρθαμε.Έχει κόσμο/αναμονή στα αξιοθέατα; Γενικά ελέγχουν πιστοποιητικά για τον COVID;
αποβραδο στη σταση κοκκινο μετρο alte dunai και φυσικα βολτα στο νησακι αλλα και στα παρκα της πολης ειναι οτι καλυτερο....Ειδικοτερα αν ζορισουν οι θερμοκρασιες εδω οι Αυστριακοι δινουν μαθηματα!!! Βγαζουν Υδροκουρτινες και γεμιζουν ολους τους δρομους και παρκα με ειδικες βρυσες που τρεχει Δροσερο νερο πιο κρυο απο Ψυγειο το οποιο ερχεται απο Αλπεις!!!Εχω ξαναρθει δεν θα παω σε αξιοθεατα πλην ενος μουσειου. Για δροσια ηρθαμε.
Με 17 βαθμους που θα πεσουν στους 14 και βροχη συνεχεια ΓΙΑΤΙ?αποβραδο στη σταση κοκκινο μετρο alte dunai και φυσικα βολτα στο νησακι αλλα και στα παρκα της πολης ειναι οτι καλυτερο....Ειδικοτερα αν ζορισουν οι θερμοκρασιες εδω οι Αυστριακοι δινουν μαθηματα!!! Βγαζουν Υδροκουρτινες και γεμιζουν ολους τους δρομους και παρκα με ειδικες βρυσες που τρεχει Δροσερο νερο πιο κρυο απο Ψυγειο το οποιο ερχεται απο Αλπεις!!!
Εγώ για δροσιά πάω μέχρι το σαλόνι που έχουμε το air-condition...Εχω ξαναρθει δεν θα παω σε αξιοθεατα πλην ενος μουσειου. Για δροσια ηρθαμε.
Για απόθεμα για την Ελλάδα...Με 17 βαθμους που θα πεσουν στους 14 ΓΙΑΤΙ?
Με 17 βαθμους που θα πεσουν στους 14 και βροχη συνεχεια ΓΙΑΤΙ?
Εχω παει στα αξιοθεατα λεμε και ο καιρος δεν επιτρεπει φεστιβαλ.ααα δεν το ηξερα οτι σας βρεχει.....τοτε πρεπει να αρχισεις τα Αξιοθεατα κλειστου τυπου και Μουσεια αμεσως....κριμα γιατι θα σου ελεγα να πας στο φεστιβαλ κινηματογραφου που γινεται στο Δημαρχειο καθε βραδυ και εχει πληθωρα εκδηλωσεων με υπαιθρια περιπτερα φαγητο καμια 20 αρια και γιγαντοοθονη με μουσικα events. Εγω ειδια το πρωτο μου live μετα την καραντινα απο το 2020 αφου ειχε μια Φιλαρμονικη της Βιεννης να την διευθυνει μια γυναικα μαλιστα!
View attachment 362941 View attachment 362942
Καλησπέρα. Με το Vienna Flexi Pass μπορείς να μπαίνεις στα μουσεία χωρίς την αναμονή στην ουρά;Ταξίδεψα Βιέννη τον Δεκέμβριο του 2019. Έμεινα μια εβδομάδα και αγόρασα το Flexi Pass για 5 αξιοθέατα. Πρέπει να είχε 58 ευρώ ενώ τώρα έχει 65 ευρώ. Βασικά δεν επέλεξα την Vienna Pass γιατί είχε περιορισμό στις μέρες ενώ με την κάρτα που πήρα μπορούσα να τα μοιράσω σε όλες τις μέρες.
Επίσης αγόρασα εβδομαδιαίο εισιτήριο για τα μέσα που συνέφερε πολύ, επειδή όπως είπα, έμεινα ολόκληρη εβδομάδα.
The Vienna Flexi PASS | Vienna PASS
Κανενα μουσειο δεν εχει αναμονη.Καλησπέρα. Με το Vienna Flexi Pass μπορείς να μπαίνεις στα μουσεία χωρίς την αναμονή στην ουρά;