• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ασχετο.. αλλα αξιζει να το διαβασετε

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Αλλη μια αποδειξη οτι ο εχων χρηματα δεν υπολογιζει τους νομους στη χωρα αυτη. Ολοι εξαγοραζονται.

Αδέσμευτος Λόγος: Γ. Δρίτσας - Αυτός που τα έβαλε με τα θηρία

Με μεγαλη μου χαρα βλεπω οτι ο νεοελληνας φευγει σιγα σιγα απο τον τρισαθλιο (ποιοτικα) στιγμιαιο καφε και πηγαινει προς τους φρεσκους. Ετσι ειναι μια εμμεση εκδικηση προς τα αρχιλαμογια της εν λογω εταιρειας με τη πολιτικη που ακολουθουν στο επιθετικο (και παρανομο) μαρκετινγκ.

Σαν "γκουρου" του espresso προσωπικα, βλεπω οτι τα εχουν βρει μπαστουνια σε αυτη τη νεα αγορα. Το δε προιον τους εχει να αντιμετωπισει τωρα πολυ μεγαλυτερους παικτες. Ακομη και στη μητρικη τους Πορτογαλια βρισκονται τριτοι και καταιδρωμενοι...:lol::lol::lol:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Η όλη ιστορία αφορά τα καρτέλ. Δυστηχώς δεν είναι και η μοναδική. Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά γνωστή ζυθοποία της Β. Ελλάδος, όπου όρθωσε το ανάστημά της και έκλεψε ένα αμελητέο μερίδιο απο γνωστό αθηναικό κολοσσό (ως προς την παραγωγή) ξένων όμως συμφερόντων. Ακόμα και τώρα το παλεύει...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η όλη ιστορία αφορά τα καρτέλ. Δυστηχώς δεν είναι και η μοναδική. Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά γνωστή ζυθοποία της Β. Ελλάδος, όπου όρθωσε το ανάστημά της και έκλεψε ένα αμελητέο μερίδιο απο γνωστό αθηναικό κολοσσό (ως προς την παραγωγή) ξένων όμως συμφερόντων. Ακόμα και τώρα το παλεύει...
... και την αγαπάμε, την προτιμάμε και την στηρίζουμε γιατί - εκτός των άλλων - το προϊόν της είναι εμφανώς ανώτερο των άλλων ζουμιών που κυκλοφορούν...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Η ποιότητα του συγκεκριμένου προιόντος φίλε μου Πουαρώ, συνάδει με το μεράκι του παραγωγού, ο οποίος αγαπάει αυτό που κάνει και το δείχνει στο προιόν που δημιουργεί. Αν αυτό λέει κάτι, να παραθέσω το γεγονός ότι τουλάχιστον δεν έχω πονοκέφαλο μετά απο κατάποσή της (αδιευκρινίστου ποσότητας), κάτι το οποίο λαβαίνει χώρα όταν καταναλώσω την γνωστή μπύρα του μπετατζή-οικοδόμου:D (και την άλλη "φίλη" της).
Εεε εμένα δεν μου αρέσει:haha::haha::haha: πειράζει? Κάνε μας μια μήνυση, με τα δηλητήρια που πουλάτε.... και δεν αφήνετε και νέο αίμα να πάρει μερίδιο στην αγορά, μπας και πιούμε και κάτι της προκοπής...

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Το ίδιο συμβαίνει και με αρκετά γνωστή ζυθοποία της Β. Ελλάδος, όπου όρθωσε το ανάστημά της και έκλεψε ένα αμελητέο μερίδιο απο γνωστό αθηναικό κολοσσό (ως προς την παραγωγή) ξένων όμως συμφερόντων. Ακόμα και τώρα το παλεύει...

Το οτι τα ανωτερω "ξεπλυματα" τα περιλαμβανουν ακομη στις μπυρες ειναι αποριας αξιο. Εγω ουτε για "λουσιμο" δεν θα τις χρησιμοποιουσα. Ευτυχως που σε "αδελφα" φορουμ για μπυροκαταστασεις τα εχουν στιγματισει ως τα "συμβολα του κακου" και σιγα σιγα το νεο διαδιδεται.

Γνωριζω το θεμα με τη ζυθοποιια της Β Ελλαδας και το προβλημα που προεκυψε οταν ξαφνικα τα λαμογια (που εχουν ξεφτυλισει την εννοια υγιης ανταγωνισμος) ανακαλυψαν οτι σε νησι του Β Αιγαιου η μικροζυθυποιια τους επερνε ποσοστο 75% το καλοκαιρι. Την επομενη χρονια εβαλαν θεους και δαιμονες για να αφανισουν τον ανταγωνισμο απο το συγκεκριμενο νησι.

Παρομοιες προσπαθειες κανουν και δυο εξαιρετικες ζυθυποιιες στον Πειραια, το Ρεθυμνο και φυσικα στο χωρο που φιλοξενησε τη τελευταια τρεβολοστορικη συναντηση Αθηνων. Υπαρχουν και αλλες μικρες που προσπαθουν και αυτες, αλλα τους πολεμανε λυσσαλεα.

Που να δειτε τι γινεται στο χωρο του ελαιολαδου. Υπαρχουν παρα πολλοι μικροπαραγωγοι με βραβεια και μεταλλια ποιοτητας που κανουν μονο εξαγωγες, γιατι δεν τους αφηνουν να "μπουν" στα μεγαλα σουπερ μαρκετ.

Τωρα οσον αφορα την επιτροπη ανταγωνισμου, ας μη το σχολιασουμε καλυτερα. Καλο ανεκδοτο. Αν γινοταν αυτο σε αλλη Ευρωπαικη χωρα ή στις ΗΠΑ θα ειχαν πεσει προστιμα πολλων δις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Είναι θλιβερό φίλε joss , αλλά δυστηχώς είναι όπως τα λες. Στο θέμα της ζυθοποιίας, έχω κάνει μελέτη, γνωρίζω όλους τους πολέμους, και τις παρανομίες και ξέρω τι παίζεται γιατί με ενδιαφέρει το θέμα (φτιάχνω και εγω ερασιτεχνικά μπύρα σπίτι μου). Το πρόβλημα είναι και ο καταναλωτής, που είναι άσχετος, αδαής και προτιμά αυτό που του σερβίρουν τα ΜΜΕ. Οταν μια χώρα δεν έχει συνειδητοποιημένους καταναλωτές, αυτά παθαίνει...
υγ. αυτό το "Εγω ουτε για "λουσιμο" δεν θα τις χρησιμοποιουσα..", με πέθανε:haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom