romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
Το θέμα είναι να γραφτούν οι εξετάσεις απο τον αρμόδιο γιατρό είτε παθολόγο ειτε οποιασδήποτε άλλης ειδικότητος από τη στιγμή λοιπόν που θα κρίνει ο αρμόδιος γιατρός ότι πρέπει να γίνουν οι συγκεκριμένες εξετάσεις όοοοσο εξειδικευμένες κι αν είναι μπορείς να τις κάνει και ο ανασφάλιστος (δεν υπάρχει διάκριση ωστε να εξαιρούνται κάποιων εξετάσεων η να πρέπει να τις πληρώσει ο ανασφάλιστος)...Το πρόβλημα όμως είναι ότι κάποιες εξετάσεις αργούν πάααρα πολύ σε δημόσια δομή πχ εδώ στη θεσσαλονίκη για να μην πληρώσει κάποιος το ποσοστό (...με το παραπεμπτικό) είτε ασφαλισμένος είτε ανασφάλιστος κάποιων ιδιαίτερα ακριβών εξετάσεων και εξειδικευμένων(από ρευματολόγο)σε ιδιωτικό διαγνωστικό , πρέπει να περιμένει γύρω στους 2 με 3 μήνες!!να τις κάνει στο πχ ΑΧΕΠΑ( έχω πρόσφατο περιστατικό με δικό μου πρόσωπο ασφαλισμενο κανονικά με ..δύσκολη πάθηση και περίμενε η γυναίκα να βγεί η διάγνωση ένα τρίμηνο περίπου )Όταν γράφεις εξετάσεις αιματολογικές τι εννοείς; Γενική αίματος η κάτι περισσότερο; Γενικότερα τι εξετάσεις αίματος μπορείς να κάνεις δωρεάν σαν ανασφάλιστος; Μπορείς πχ. για Β12 ; Γιατί την γενική αίματος μπορείς να την κάνεις σε ιδιωτικό ιατρείο από 2,5€
Επίσης άλλη περίπτωση το έχω ξαναπεί..σε αλλο νήμα...
υπάρχουν εξετάσεις οι οποίες ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ δηλ δεν αποζημιώνονται ουτως η αλλως απο τον ΕΟΠΠΥ και πρέπει να πληρώσεις είτε σε ιδιωτικο είτε σε νοσοκομείο αλλά τα κόστη ποικίλουν και θελει ψάξιμο.
Δεν υπάρχει διάκριση λοιπόν εξετάσεων μεταξύ ασφαλισμένων ανασφάλιστων
αρκεί να καταγραφούν απο τον θεράποντα και μετά...ψάχνεσαι(για τον ανασφάλιοτο το δημόσιο έιναι μονόδρομος) που και ΠΟΤΕ θα τις κάνεις ώστε να μην πληρώσεις
Last edited: