Αστείες εικόνες v2

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρεϊνιόν
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ότι τότε το άνοιγμα ήταν ανθρώπινο και μπορούσες πιεις γάλα, ενώ τώρα κάποιος "έξυπνος" επινόησε το καπάκι που είναι κολλημένο στο μπουκάλι και το σκέφτεσαι αν θα πιεις γάλα για να μην λερωθείς....
Πωπω ναι, και το Milko ήταν έτσι. Τι μου θύμισες… :D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ότι τότε το άνοιγμα ήταν ανθρώπινο και μπορούσες πιεις γάλα, ενώ τώρα κάποιος "έξυπνος" επινόησε το καπάκι που είναι κολλημένο στο μπουκάλι και το σκέφτεσαι αν θα πιεις γάλα για να μην λερωθείς....
I beg to differ. Εγώ από το χαρτόνι ποτέ δεν κατάφερα να πιω γάλα χωρίς να γίνω χάλια, αντίθετα με τα καπάκια μια χαρά.

varioAthens

Member
I beg to differ. Εγώ από το χαρτόνι ποτέ δεν κατάφερα να πιω γάλα χωρίς να γίνω χάλια, αντίθετα με τα καπάκια μια χαρά.
Πως φαινονται τα νιατα... εμεις πιναμε εβαπορε και δεν ειχαμε τετοια προβληματα...

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ειλικρινά απο τότε που βγήκε αυτή η μαλακία δεν μπορώ να απολαύσω το κεφίρ μου το πρωί!... Κατα τ' άλλα δεν έπινα ποτέ το γάλα απο το χαρτόνι, απλά ήθελα να πω τον πόνο μου :lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.906
Μέλη
39.606
Νεότερο μέλος
Kωνσταντίνα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom