chrisbd
Member
παραδειγματος χαρι..
Ειναι ισάξιο με τους ξένους Adventurer’s που λενε «παραιτήθηκα» απ την δουλεια να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα,τον γύρο του κοσμου…και Επιστρέφοντας στην χωρα τους,το βαζουν ακομη και στο βιογραφικό τους,βρίσκοντας νεα εργασια με ακομη καλυτερες απολαβές…ενω στην Ελλαδα εαν κανεις κατι αντιστοιχο,το πολυ να σε προσλάβουν delivery στην πιτσα Φαν ενω πιο πριν ησουν στέλεχος της Pfizer
καλα δεν ειναι παντου ετσι. Ειναι σε τι εταιρεια θα τυχεις, υπευθυνος προσωπικου κλπΕιναι ισάξιο με τους ξένους Adventurer’s που λενε «παραιτήθηκα» απ την δουλεια να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα,τον γύρο του κοσμου…και Επιστρέφοντας στην χωρα τους,το βαζουν ακομη και στο βιογραφικό τους,βρίσκοντας νεα εργασια με ακομη καλυτερες απολαβές…ενω στην Ελλαδα εαν κανεις κατι αντιστοιχο,το πολυ να σε προσλάβουν delivery στην πιτσα Φαν ενω πιο πριν ησουν στέλεχος της Pfizer
Ωραια!Καντο αναγωγή αυτο σε ελληνικο βιογραφικό…Πως εχεις ταξιδέψει τον γύρο του κοσμου δλδ…Βασικα τι συζηταμε!Δεν μπορεις ουτε σε φιλαρακια να το πεις….Γι αυτο υπαρχει ετούτο το φορουμ,διοτι οπου αλλου πεις για ταξιδι σ ζητάν εκκαθαριστικόκαλα δεν ειναι παντου ετσι. Ειναι σε τι εταιρεια θα τυχεις, υπευθυνος προσωπικου κλπ
Γενικα ομως (απο τι μου ειχανε πει) το μετρανε στα θετικα πολλες εταιρειες γιατι
φαινεται οτι δεν δισταζεις να παρεις αποφασεις, να κυνηγησεις ενα ονειρο σου κλπ κλπ και επισης : οταν γυρισεις κατα πασα πιθανοτητα δεν θα το ξανακανεις. Οποτε ο νεος εργοδοτης δεν θα σε χασει.....
βασικα υπαρχει η φημη οτι σε καποιες εταιρεις παραμενεις υπαλληλος, ενω σε καποιες παιρνεις και ενα μερος του μισθου....
το λεγομενο sabbatipsal year
Έχω λυσσάξει στο γέλιο από το πρωί.Πάντα έχει εξώφυλλα υπερπαραγωγές που λένε ΑΛΗΘΕΙΕΣ! Δημοσιογραφία 2022! Δεν είναι φώτοσοπ.
Στην Ελλαδα φευγεις γυρο του κοσμου γιατι εχεις καβατζα οτι σε προσλαμβανει ο θειος που ειναι αφεντικο και θα σε προσλαμβανε ετσι κι αλλιως γιατι το βιογραφικο δεν παιζει ρολο. Οι ανευ θειου εχουν φυγει στο εξωτερικο, καμια 300ρια χιλιαδες.Ειναι ισάξιο με τους ξένους Adventurer’s που λενε «παραιτήθηκα» απ την δουλεια να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα,τον γύρο του κοσμου…και Επιστρέφοντας στην χωρα τους,το βαζουν ακομη και στο βιογραφικό τους,βρίσκοντας νεα εργασια με ακομη καλυτερες απολαβές…ενω στην Ελλαδα εαν κανεις κατι αντιστοιχο,το πολυ να σε προσλάβουν delivery στην πιτσα Φαν ενω πιο πριν ησουν στέλεχος της Pfizer