chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Η αγαπημένη σειρά των παιδικών μου χρόνων, μετά το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι"Έβλεπες "Καρουζέλ"; Δες πως είναι σήμερα οι παιδικοί μας ήρωες (θα σοκαριστείς) | Thats Life. Life as it is!
Δες αυτό και αν δεν καταλάβεις,πες μου.
Η αγαπημενη σειρα της μανας μου, των παιδικων μας χρονων. Ελεγε οτι ηταν η μονη ωρα μες στη μερα οπου ημασταν ησυχοι ο αδερφος μου κι εγω.Η αγαπημένη σειρά των παιδικών μου χρόνων, μετά το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι"
Θυμάσαι ότι ο χοντρούλης ονομαζόταν Χάιμε Παλίγιο; Δηλαδή Χάιμε... Οδοντογλυφίδας;Η αγαπημενη σειρα της μανας μου, των παιδικων μας χρονων. Ελεγε οτι ηταν η μονη ωρα μες στη μερα οπου ημασταν ησυχοι ο αδερφος μου κι εγω.
Η αγαπημενη σειρα της μανας μου, των παιδικων μας χρονων. Ελεγε οτι ηταν η μονη ωρα μες στη μερα οπου ημασταν ησυχοι ο αδερφος μου κι εγω.
Θυμάσαι ότι ο χοντρούλης ονομαζόταν Χάιμε Παλίγιο; Δηλαδή Χάιμε... Οδοντογλυφίδας;
ΧαχαχαχαΘυμάσαι ότι ο χοντρούλης ονομαζόταν Χάιμε Παλίγιο; Δηλαδή Χάιμε... Οδοντογλυφίδας;
Στους Cebollitas, στην ελληνική "Ατρόμητοι", ο Gamuza για ευνόητους λόγους μεταγλωτίστηκε ... Ταρούσα!Θυμάσαι ότι ο χοντρούλης ονομαζόταν Χάιμε Παλίγιο; Δηλαδή Χάιμε... Οδοντογλυφίδας;