Thalassaki
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ........
Τότε δεν υπήρχε το Fructis. όμως. Εγώ διάβαζα Σαμπουάν Μπύρας "μην το πιείτε λουστείτε" και αργότερα το Timotei!
Τότε δεν υπήρχε το Fructis. όμως. Εγώ διάβαζα Σαμπουάν Μπύρας "μην το πιείτε λουστείτε" και αργότερα το Timotei!
Αν είναι δυνατόν πια, δηλαδή η επιλογή απλά να κάνουμε τη δουλειά που είναι να κάνουμε και να τελειώνει εκεί η ιστορία, δεν υπάρχει;Τότε δεν υπήρχε το Fructis. όμως. Εγώ διάβαζα Σαμπουάν Μπύρας "μην το πιείτε λουστείτε" και αργότερα το Timotei!
Μόνο σε επείγουσες καταστάσεις. Για αυτό το λένε και rest room..Αν είναι δυνατόν πια, δηλαδή η επιλογή απλά να κάνουμε τη δουλειά που είναι να κάνουμε και να τελειώνει εκεί η ιστορία, δεν υπάρχει;
Να γράφουμε και τα πικάντικα σχόλια με spoiler για να μη μας κυνηγάει το ΕΣΡ!!Το σκίσαμε πάλι το θέμα με το chat. Λες να καθιερώσουμε το spoiler τώρα που μου το 'μαθες για να κρύβουμε και τα offtopics μπας και γλιτώσουμε τα καντήλια από όσους μας διαβάζουν?
Αχ, ωραίες αναμνήσεις...νιάτα!
Τη γυναικεία έξοδο δεν την έχει πετύχει και πολύ πάντως!
Είναι έξοδος για την τελευταία συναυλία των σκόρπιονς ή των πυξ-λαξΤη γυναικεία έξοδο δεν την έχει πετύχει και πολύ πάντως!