• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ας συστηθούμε...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Γειά σε όλους κι από μένα, αν και τόσο καιρό που διαβάζω και παρακολουθώ το φόρουμ ένιωθα οτι ήμουν ήδη μέλος, επειδή όμως το σωστό είναι να συστηθώ και επίσημα σας χαιρετώ όλους. Όπως και σε όλους εδώ πιστευώ μου αρέσουν τα ταξίδια με καλη παρέα και όρεξη για περιπλάνηση , ελπίζω να καταφέρω να κάνω στη ζωή μου όσο πιο πολλά μπορώ και να με βοηθάτε με τις συμβουλές σας.

kon_gav

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία!
Ταξίδι-Όνειρο
όλος ο πλανήτης ΓΗ !
Καλώς όρισες Nedelja! Πες μας περισσότερα για τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σου... Αν έχεις ταξιδέψει...που... κτλ.

Last edited by a moderator:

tsikarita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ_ΚΟΥΒΑ
καλώς όρισες Nedelja!!σου εύχομαι πολλά ακόμα ταξίδια!!

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Προς το παρόν έχω ταξιδέψει μόνο στην Ευρώπη λόγω του οτι ως φοιτήτρια είχα πολύ χρόνο αλλά δεν είχα πολλά χρήματα, τώρα έχω λίγα περισσότερα αλλά δεν έχω χρόνο όμως ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθεί η σωστή ισορροπία...Τώρα ετοιμάζομαι για Μαρόκο πάντως.

Περιμένω να με καλωσορίσει κι ένα πολύ δικό μου άτομο αλλά μάλλον δεν έχει ξυπνήσει ακόμα...

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Καλημέρα και από μένα Nedelja (Κυριακή) :p όμορφα ταξίδια σου εύχομαι!!!!!!!

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Nedelja καλως ορισες και απο εμας.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλως την!!!!αφου ξερεις αργω να ξυπνησω...βεβαια μου πηρε και μια μερα ακομα....με μπερδεψε και το νικ δε σε αναγνωρισα....

τωρα θα τα λεμε και απο δω...:haha:

ασε που μπορεις οταν φτασω με το καλο στο κεφαλαιο της Βουδαπεστης ( αν και την ιστορια με τη Σερβια -Ουγγαρια την αφησα λιγο στην ακρη) να γραψεις και εσυ τπτ.....εισαι καλυτερη σε αυτα...:D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
καλως την!!!!αφου ξερεις αργω να ξυπνησω...βεβαια μου πηρε και μια μερα ακομα....με μπερδεψε και το νικ δε σε αναγνωρισα....

τωρα θα τα λεμε και απο δω...:haha:

ασε που μπορεις οταν φτασω με το καλο στο κεφαλαιο της Βουδαπεστης ( αν και την ιστορια με τη Σερβια -Ουγγαρια την αφησα λιγο στην ακρη) να γραψεις και εσυ τπτ.....εισαι καλυτερη σε αυτα...:D

Θα δείξει αν σκεφτείς οτι έκανα ένα τέταρτο να ανοιξω θέμα, δε θα κάνω καμιά μέρα να γράψω ιστορία???:haha:

Πλάτων

Member
Επόμενο Ταξίδι
Χωρίς επιστροφή
Ταξίδι-Όνειρο
Ολο τον κόσμο
Θα δείξει αν σκεφτείς οτι έκανα ένα τέταρτο να ανοιξω θέμα, δε θα κάνω καμιά μέρα να γράψω ιστορία???:haha:[/quo
Τις καλύτερες ευχές και από μένα για τα ταξίδια σου!
Καλως ήρθες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα