xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Περιεχόμενα
Δεν είμαι πολυταξιδεμένος.
Αλλά πιστεύω στην μοίρα και στο πεπρωμένο.
Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου…..στην τύχη.:roll:
Είμαστε αρχές Φεβρουαριου 2007 ένα παγωμενο και ρουτινιαρικο απογευμα μολις ειχα σχολασει από την δουλεια μου και ειμαι σπιτι,αραχτος όταν χτυπαει το τηλεφωνο.
Ηταν ο ΞΑ που μου ανακοινωνει ότι θα ερθει μερικες μερες στην Αθηνα για διακοπες τον Μαρτιο.
Η καζουρα που τρωει είναι μεγαλη.Αθηνα και διακοπες Μαρτιο μηνα δεν κολλαει πουθενα.
Ας είναι.Μεταξυ αλλων μου λεει να παμε κανενα ταξιδακι το πολύ μεχρι την συμπρωτευουσα για 2-3 μερες αν θελω.Εγω προτεινω μεταξυ σοβαρου κι αστειου να παμε εξωτερικο μιας και ειχα χρονια να βγω εκτος συνορων.
Ετσι αρχιζουμε να ριχνουμε ιδεες για Ολλανδιες,Τσεχιες και Ισπανιες
Αν και όταν τελειωσε το τηλεφωνημα πιστευα ότι όλα αυτά είναι λογια του αερα.
Στο δευτερο τηλ ο ΞΑ μου ανακοινωνει ότι ακουσε πολύ καλα λογια για Ταυλανδη.
Τροπικη χωρα και το μεγαλυτερο εξοδο είναι τα εισητηρια.
Ειχα πεσει κατω από τα γελια.
Σιγα μην τρεχω στις Ασιες….να αφησω τα κοκκαλα μου στους κινεζους….. και αλλα τετοια χαριτωμενα.
Και του σερβιρω ένα απολυτο και μουλαρομενο ΟΧΙ-ουτε 28 οκτωμβρη ναχαμε-
Η ιδεα όμως για ταξιδακι εκτος συνορων δεν με αφηνει αδιαφορο.
Αρχιζω και ρωταω φιλους γνωστους και συναδελφους πληροφοριες για οτιδηποτε αρκει να είναι εξωτερικο.Ακουω διαφορες προτασεις και πληροφοριες.
Ωσπου μαθενω ότι ενας συναδελφος ειχε παει γαμηλιο ταξιδι στο Πουκετ της Ταυλανδης.
Τον βρισκω.
Είναι χειμαρρος.Ότι μου λεει μου αρεσει,και κυριως ότι είναι καλοκαιρι τωρα εκει,είναι τροπικη χωρα θα σου στοιχισει οσο ένα ταξιδι στην Ευρωπη και αλλα πολλα.
Σκεφτομαι την ιδεα και μου αρεσει.!!!
Η μαλλον το μικροβιο της Ταυλανδης τρυπωσε μεσα μου μικρο αλλα πολύ ισχυρο.
Η Ταυλανδη είναι πλεον η πρωτη στην λιστα από τις υπολοιπες χωρες και με διαφορα.
Tα τηλεφωνα με τον Ξα πεφτουν βροχη και μεσα από τα τηλεφωνικα καλωδια διαπερνουν ονειρα και σχεδια για το ταξιδι μας.Η χαρα μας ειναι μεγαλη,και ο ενθουσιασμος μας χτυπαει κοκκινα.!!!!
ΥΓ.1)Μια ιστορια που ισως κουρασει τους πολυταξιδεμενους,αλλα ισως να ενθουσιασει τους αρχαριους.
ΥΓ2)Γλωσσαρι .Οπου ΞΑ= ξαδερφος.
Αλλά πιστεύω στην μοίρα και στο πεπρωμένο.
Κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι μου…..στην τύχη.:roll:
Είμαστε αρχές Φεβρουαριου 2007 ένα παγωμενο και ρουτινιαρικο απογευμα μολις ειχα σχολασει από την δουλεια μου και ειμαι σπιτι,αραχτος όταν χτυπαει το τηλεφωνο.
Ηταν ο ΞΑ που μου ανακοινωνει ότι θα ερθει μερικες μερες στην Αθηνα για διακοπες τον Μαρτιο.
Η καζουρα που τρωει είναι μεγαλη.Αθηνα και διακοπες Μαρτιο μηνα δεν κολλαει πουθενα.
Ας είναι.Μεταξυ αλλων μου λεει να παμε κανενα ταξιδακι το πολύ μεχρι την συμπρωτευουσα για 2-3 μερες αν θελω.Εγω προτεινω μεταξυ σοβαρου κι αστειου να παμε εξωτερικο μιας και ειχα χρονια να βγω εκτος συνορων.
Ετσι αρχιζουμε να ριχνουμε ιδεες για Ολλανδιες,Τσεχιες και Ισπανιες
Αν και όταν τελειωσε το τηλεφωνημα πιστευα ότι όλα αυτά είναι λογια του αερα.
Στο δευτερο τηλ ο ΞΑ μου ανακοινωνει ότι ακουσε πολύ καλα λογια για Ταυλανδη.
Τροπικη χωρα και το μεγαλυτερο εξοδο είναι τα εισητηρια.
Ειχα πεσει κατω από τα γελια.
Σιγα μην τρεχω στις Ασιες….να αφησω τα κοκκαλα μου στους κινεζους….. και αλλα τετοια χαριτωμενα.
Και του σερβιρω ένα απολυτο και μουλαρομενο ΟΧΙ-ουτε 28 οκτωμβρη ναχαμε-
Η ιδεα όμως για ταξιδακι εκτος συνορων δεν με αφηνει αδιαφορο.
Αρχιζω και ρωταω φιλους γνωστους και συναδελφους πληροφοριες για οτιδηποτε αρκει να είναι εξωτερικο.Ακουω διαφορες προτασεις και πληροφοριες.
Ωσπου μαθενω ότι ενας συναδελφος ειχε παει γαμηλιο ταξιδι στο Πουκετ της Ταυλανδης.
Τον βρισκω.
Είναι χειμαρρος.Ότι μου λεει μου αρεσει,και κυριως ότι είναι καλοκαιρι τωρα εκει,είναι τροπικη χωρα θα σου στοιχισει οσο ένα ταξιδι στην Ευρωπη και αλλα πολλα.
Σκεφτομαι την ιδεα και μου αρεσει.!!!
Η μαλλον το μικροβιο της Ταυλανδης τρυπωσε μεσα μου μικρο αλλα πολύ ισχυρο.
Η Ταυλανδη είναι πλεον η πρωτη στην λιστα από τις υπολοιπες χωρες και με διαφορα.
Tα τηλεφωνα με τον Ξα πεφτουν βροχη και μεσα από τα τηλεφωνικα καλωδια διαπερνουν ονειρα και σχεδια για το ταξιδι μας.Η χαρα μας ειναι μεγαλη,και ο ενθουσιασμος μας χτυπαει κοκκινα.!!!!
ΥΓ.1)Μια ιστορια που ισως κουρασει τους πολυταξιδεμενους,αλλα ισως να ενθουσιασει τους αρχαριους.
ΥΓ2)Γλωσσαρι .Οπου ΞΑ= ξαδερφος.
Attachments
-
110,7 KB Προβολές: 3.137