Εμείς στα Δωδεκάνησα το Πάσχα φτιάχνουμε τον παραδοσιακό μας "καππαμά" ή αλλιώς "λαμπριάτη". Είναι κατσίκι γεμιστό με ρύζι ,συκωτακια,μυρωδικά και διάφορα άλλα μυστικά των γιαγιάδων μας. Ψήνεται σε παραδοσιακό ξυλοφουρνο όλη νύχτα.
Δυστυχώς,ο covid δεν μας άφησε να γιορτάσουμε παραδοσιακά φέτος ( ο παππούς και η γιαγιά νοσησαν και νοσηλεύτηκαν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο) και η αλήθεια είναι πως όσο καλά και αν μαγειρεύει η μαμα "σαν της μάμμης εν ήτον.." ( σαν της γιαγιάς δεν ήταν )
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς ,να ταξιδεύουμε και να γεμίζουμε με εικόνες και όνειρα !
Δυστυχώς,ο covid δεν μας άφησε να γιορτάσουμε παραδοσιακά φέτος ( ο παππούς και η γιαγιά νοσησαν και νοσηλεύτηκαν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο) και η αλήθεια είναι πως όσο καλά και αν μαγειρεύει η μαμα "σαν της μάμμης εν ήτον.." ( σαν της γιαγιάς δεν ήταν )
Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους! Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς ,να ταξιδεύουμε και να γεμίζουμε με εικόνες και όνειρα !