ΕΡΣΗ
Member
Πηγαίνοντας σε εκείνα τα μερη ενδιαφέρον έχει να επισκεφθεί κανείς του Οσίου Λουκά το Μοναστήρι, εφόσον σε ενδιαφέρει η βυζαντινή τέχνη: Τα ψηφιδωτά του είναι μαγικά- εφάμιλλα με αυτά της Κωνσταντινούπολης : Ιερά Μονή Οσίου Λουκά
Τι θελει να πει ο ποιητής; Στην Αραχωβα υπάρχει ταβερνα με το όνομα Παναγιώτα κοντά στην εκκλησια που είναι ψηλά (νομίζω Αι Γιώργης)
Ρε θα με τρελάνετε;Στην δικιά Παναγιώτα ??? του travelstories
+1Για παϊδάκια (εγγυημένα κρεάτα) στο Σερνικάκι στο Kelari, να τους πεις ότι εισαι μέλος του φόρουμ.
Ιερά Μονή Οσίου ΛουκάΣκεφτομαι για ενα 3ημερο Σαβ.κου,επομενως τι επιλογες εχω οσον αφορα:
4. Κοντινη εκδρομη για που απο εκει?
Ναι και δε μπορώ παρά να προσθέσω το ποίημα του Σικελιανού (νομίζω οτι είναι ένα από τα καλύτερά του)http://osiosloukas.gr/osiosloukas/greek_xml/index.html
Edit: Έρση, μόλις είδα πως πόσταρες τον Όσιο Λουκά
Ρε θα με τρελάνετε;
Αυτό πες το στην ξαδέρφη μου σε παρακαλώ, που θεωρεί ιεροτελεστία το ανέβασμα το σκαλιών για την Παναγιώτα, όπως το μπουσούλημα για να προσκυνήσεις την Παναγιά της Τήνου τον 15αυγουστο!!!Εννοείται ότι τον χειμώνα επιβάλλεται κράτηση προτού παει κάποιος στην Παναγιώτα.
Πάντως αυτοκίνητο πάει πάνω και δε χρειάζεται οπωσδηποτε να ανεβεις τα σκαλιά
Τουριστικός Ερμής - Η Τουριστική Πύλη της Στερεάς Ελλάδας - Ταβέρνα Παναγιώτα
Εγώ για αυτή την ταβερνα μιλάω. Από τα καλύτερα σπιτικά φαγητά στην περιοχή.
Δικιά σου είναι ;;;;
Πείτε το έτσι, για τη γιαγιά μου μιλούσατε τόση ώρα;Dik-7, αναρωτιόμουν εάν θα το πρότεινε κανείς!! +1 για Παναγιώτα και από μένα!! Εάν θα πήγαινες high season στην Αράχωβα θα χρειαζόταν να κλείσεις τραπέζι εκεί πριν κλείσεις ξενοδοχείο!! Χαλάλι τα σκαλάκια, η Παναγιώτα αξίζει!!
Αν και έχω να πάω 3 χρόνια, πιστεύω δε θα έχουν αλλάξει τα συγκεκριμένα:Οσον αφορα τωρα τη διασκεδαση μου μεσα...στην αραχωβα..
ποια θα μου προτεινατε για
1.φαγητο?
2.καφε?
3.ποτακι?
4.κατι αλλο αξιολογο?
Ευαγγελία, στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο σκοπεύω να διαμείνω εντός του μήνα με την σύζυγο για 3 βράδια. Το ξενοδοχείο στην ιστοσελίδα του λέει ότι διαθέτει και ταβέρνα. Καλό το φαγητό; Αν έχεις διαμείνει, το ξενοδοχείο τι λέει; τι αξίζει να επισκεφθώ από γύρω περιοχή; το σημείο που βρίσκεται βοηθά για εξορμήσεις; ευχαριστώ...Τωρα που χειμωνιαζει , μετα το χιονοδρομικο καντε μια σταση στον οικισμο Ζεμενος , 5 χλμ εξω απο την Αραχωβα.
Ζεστο περιβαλλον , γευστικα πιατα με εμφαση στο κρεας και τιμαι λογικοταται! Δοκιμαστε το λουκανικο.
Χάνι Ζεμενού