• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Από το Έξω Αγιυάνιστάν έως την πλατεία Τριών Navajo: Μια διαφορετική ματιά στην Πάτρα

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Σήμερα το πρωί καθώς είχα πάει για τρέξιμο στην έξω αγυια άρχισα να φωτογραφίζω διάφορες ταμπέλες και γράφιτι που μου έκαναν εντύπωση και έτσι το πρωινό εξελίχθηκε δημιουργικά. Ακολουθεί το αποτέλεσμα.. (η φωνή στο κομμάτι θα είναι γνωστή στους fans των prodigy καθώς είναι η κοπέλα που κάνει τα φωνητικά τους)

Last edited by a moderator:

ANEL

Member
πολύ ωραία ιδέα...έχω μια ανάλογη συλλογή μόνο με μετανάστες στη Πάτρα...
λες??
η μουσική υπόκρουση,όλα τα λεφτά!!

STAV

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΟΓΓΟΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Δ.ΑΦΡΙΚΗ
πολύ έξυπνη ιδέα. Μήπως στο επόμενο τρέξιμό σου να φωτογραφήσεις τους 2000 μετανάστες αφγανούς και πακιστανούς της περιοχής αγιάς και τη κατάσταση διαβίωσής τους όπως και τους 600 νιγηριανούς της άλλης πλευράς;;;;

dimosf

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Πολύ καλό, αλλά το καλύτερο ήταν η τελευταία φωτογραφία!!!!

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Γνωστές και άγνωστες εικόνες! Πολύ ωραίο το βίντεο!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ενδιαφέρον ! Ευχαριστούμε !

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
πολύ έξυπνη ιδέα. Μήπως στο επόμενο τρέξιμό σου να φωτογραφήσεις τους 2000 μετανάστες αφγανούς και πακιστανούς της περιοχής αγιάς και τη κατάσταση διαβίωσής τους όπως και τους 600 νιγηριανούς της άλλης πλευράς;;;;
Για τους μετανάστες της Πάτρας θα μπορούσε να γίνει όχι μόνο βιντεάκι στο youtube αλλά ολόκληρο ντοκιμαντέρ. Χαίρομαι που σας άρεσε.

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Εχω δωσει ραντεβου με φιλο μου για να βρεθουμε στο θεατρακι(οι Πατρινοι ξερουν που λεω)και τον σταματαει μια κοπελα και τον ρωταει αν ειναι ευκολο να την συνοδευσει μεχρι εκει γιατι την προηγουμενη φορα που ειχε παει μονη της της ειχαν επιτεθει....Δυστυχως εκει καταντησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Εχω δωσει ραντεβου με φιλο μου για να βρεθουμε στο θεατρακι(οι Πατρινοι ξερουν που λεω)και τον σταματαει μια κοπελα και τον ρωταει αν ειναι ευκολο να την συνοδευσει μεχρι εκει γιατι την προηγουμενη φορα που ειχε παει μονη της της ειχαν επιτεθει....Δυστυχως εκει καταντησαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:haha::haha::haha: Ετσι σου ειπε; Ε, τον ατιμο. Θα μπορουσε να πει βεβαια και το πιο κλασσικο, οτι ειναι ξαδερφη του:bleh::bleh::bleh:

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Οταν λεμε φιλο εννοουμε φιλο..:bleh::bleh::bleh:Τωρα στην δικια του τι ειπε δεν γνωριζω..........;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom