Από τα 16 μου στην Ιαπωνία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Xeniasof

New Member
Καλησπέρα! Είμαι 16 ετών και από τον Αύγουστο θα φοιτώ με υποτροφία σε ένα διεθνές κολλέγιο- λύκειο στην Ιαπωνία για τα επόμενα δύο έτη! Ήρθε η ώρα να κλείσω την πρώτη μου πτήση και λόγω πλήρους απειρίας σε τέτοια θέματα απευθύνομαι σε εσάς, οτιδήποτε έχετε να μου πείτε θα με βοηθούσε απίστευτα! Τέλη Αυγούστου θα πετάξω μόνη για Τόκιο και εξαιτίας κάποιων περιορισμών οι επιλογές μου για πτήσεις περιορίζονται στις εξής: α ) πτήση με την ρωσική εταιρία με στάση Μόσχα και έπειτα Τόκιο (1ωρα40λ αναμονή) Εδώ πέφτουν οι πρώτες ερωτήσεις: θα μού φτάσει ο χρόνος να αλλάξω αεροπλάνο; -υπόψην δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτό, ευπρόσδεκτες οδηγίες η συμβουλές χαχα,- και επιστροφή σε συγκεκριμένη ημερομηνία Δεκεμβρίου για διακοπές Ελλάδα με τήν ίδια πάλι εταιρία μόνο που η στάση στήν Μόσχα είναι μεταμεσονύκτια και 16 ώρες. Θα είναι τραγική τόσο μεγάλη αναμονή μεσα στο αεροδρόμιο;Εγώ πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα αλλά οι γονείς μου έχουν κάποιους ενδοιασμούς.
Διαφορετικά, μπορώ να επιλέξω πτήση με την ιταλική εταιρεία που πάει Ρώμη και έπειτα Τόκιο, όπου η πτήση προς Τόκιο αλλά και η επιστροφή Αθήνα έχουν μία νορμάλ αναμονή 3 ωρών.Ωστόσο η δεύτερη επιλογή κοστίζει 200€ περισσότερο από την πρώτη και δε θέλω να επιβαρύνω παραπάνω την οικογένειά μου. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ!

fotast

Member
Μήπως να το συζητούσες πρώτα με την οικογένεια σου;Πιθανόν να ήθελαν να πληρώσουν την επιβάρυνση των 200 Ευρώ για να πάς/έρθεις πιο άνετα και με λογικές ώρες αναμονής.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Συμφωνώ με @fotast Για τέτοια θέματα απευθύνεσαι μόνο στους γονείς σου.
Το θέμα κλειδώνεται προς το παρόν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος