Βλέπω πως υπάρχει τραίνο ανά περίπου 1 ώρα. Δεν βρίσκω κάτι σε λεωφορείο γι' αυτό ρωτάω εάν κάποιος έχει εμπειρία από αυτό το δρομολόγιοΟι Πολωνικοι σιδηροδρομοι τι σου λενε ;
Βλέπω πως υπάρχει τραίνο ανά περίπου 1 ώρα. Δεν βρίσκω κάτι σε λεωφορείο γι' αυτό ρωτάω εάν κάποιος έχει εμπειρία από αυτό το δρομολόγιοΟι Πολωνικοι σιδηροδρομοι τι σου λενε ;
@kougis μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες σχετικά με τα τρένα; δρομολόγια για Βαρσοβία κ τιμές;Ξέρω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά θα πρότεινα σε όσους πάνε Κρακοβία για αρκετές μέρες να βάλουν στο πρόγραμμα και Βαρσοβία με τρένο. Η Βαρσοβία είναι τέλεια πόλη. Πήγα και θέλω να ξαναπάω. Προσωπική μου άποψη είναι ότι η Βαρσοβία είναι πολύ καλύτερη από την Κρακοβία.
Θα διαφωνήσω.. εμείς βρήκαμε οδηγό από το ίντερνετ, και ήταν απολύτως κατατοπιστικός ....Μην πας μονος και στα δυο, πιστεψε με, χωρις ξεναγο ειναι ανουσιο
Μην πας μονος και στα δυο, πιστεψε με, χωρις ξεναγο ειναι ανουσιο
Από πού αγοράζει κάποιος τον οδηγό στα Ελληνικά;View attachment 451271
Καθόλου ανούσιο. Μια χαρά στα λέει ο έντυπος οδηγός! Αυτός που είχα πάρει εγώ πριν 5 χρόνια περίπου, είχε κάποια πράγματα για το Μπίρκεναου.
Μέσα στο χώρο του μνημείου, σε κάποιο από τα 2-3 μαγαζιά που έχει.Από πού αγοράζει κάποιος τον οδηγό στα Ελληνικά;
Κατέβασε την εφαρμογή της flixbus. πάτα explore και θα σου βγαλει τα διαθεσιμα δρομολόγια για ζακοπανε. Για το χιονοδρομικό ψάξε τη σελίδα του κ σιγουρα θα βρεις λεπτομέρειεςΚαλησπερα σε όλη την όμορφη παρέα! Θα ηθελα παρακαλω την βοήθεια κ εμπειρία σας για τα παρακάτω θέματα καθώς πρόκειται να ταξιδέψω κρακοβια την Πέμπτη 25/01 για 4 μέρες. Φτάνοντας απόγευμα Κρακοβία, ειπαμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ημέρας στην πόλη. Παρασκευή 26/01 θελουμε να επισκεφθούμε το Ζακοπανε, έπειτα να παμε στο χιονοδρομικό κ τέλος στα θερμά λουτρά τους. Γνωρίζετε ποιο λεωφορείο θα πάρουμε για Ζακοπανε; Έπειτα με τι είδους συγκοινωνία πηγαίνουμε χιονοδρομικό κ λουτρα; ( αν πηγαίνει συγκοινωνία εκεί), χιονοδρομικό ειδα με λιφτ από Ζακοπάνε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσετε, καλά μας ταξίδια !!!
Προτιμότερα Bolt στην Κρακοβία, όσο για το τι θα έρθει εξαρτάται, εμένα μου χει τύχει ιδιωτικό αυτοκίνητο, σε άλλους ταξι. Η τιμή πάντως είναι προσυμφωνημένη αν αυτό σε απασχολεί.θα ήθελα να σας ρωτήσω για τις μετακινήσεις προς Άουσβιτς και Αλατωρυχεία με Uber και Bolt
Είμαστε 5 άτομα και σκεφτόμουν τουλάχιστον το πήγαινε να το κάνουμε έτσι.
Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ καμία εφαρμογή από τις δυο η πρώτη ερώτηση είναι αν έρχονται ταξί ή ιδιώτες με τα αυτοκίνητα τους
Όχι δεν είναι κοντά, αλλά αυτό μπορείς να το τσεκάρεις εκ των προτέρων, αν σας συμφέρει στα πέντε άτομα γιατί όχι. Αλλιώς και με τα ΜΜΕ μια χαρά κάνεις τη δουλειά σου.οι τιμές είναι σχετικά κοντά με αυτές των ΜΜΕ.
Πολύ σωστή προσέγγιση, συμφωνώ.Σίγουρα Άουσβιτς και Αλατωρυχεία σε πρωινα γκρουπ και διαφορετικές ημέρες.