psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Κατά την άποψη μου καμία στο Βρότσλαβ, ας μπει σε μελλοντική εκδρομή, με 5 μέρες οριακά προλαβαίνεις τις άλλες δύο.
- Σύνολο 5 διανυκτερεύσεις: 3 μέρες Κρακοβία και 2 Βαρσοβία ή μια Βαρσοβία και μία Βρότσλαβ; (αξιζει το Βρότσλαβ διανυκτέρευση ή μια στάση για μερικές ώρες είναι αρκετή
Πολύ εύκολη, είναι ο καλύτερος τρόπος αν θέλεις να πας στο ιστορικό κέντρο και το κατάλυμα ειναι εκεί κοντά. Μπορείς να βγάλεις εισιτήρια εκ των προτέρων αν ξέρεις τις ώρες από εδώ.
- Τα εισητήρια τρένου από το αεροδρόμιο να τα βγάλω επι τόπου -φτάνουμε λογική ώρα πρωί-ή νωρίτερα ηλεκτρονικά ; θα είναι εύκολη η μετακίνηση;
Ακριβώς, παραμένει από τις καλύτερες επιλογές. Σίγουρα όχι το αεροδρόμιο. Καλό θα ήταν να έχεις και μια τέτοιου τύπου κάρτα, καθώς οι χρεώσεις στις Ελληνικές είναι σημαντικές, μόνο και μόνο που είναι σε συνάλλαγμα υπάρχει επιβάρυνση. Αλλιώς καλύτερα μετρητά.
- Για συνάλλαγμα διάβασα για το σταθμό των τρένων πριν χρόνια, ισχύει? (θα ψάξω φυσικά και τη revolut-δεν έχω ιδέα ) Οι χρεώσεις στις χρεωστικές κάρτες είναι μεγαλύτερες, ξέρετε;
Παίζουν και τα δύο αξιόπιστα στη χώρα. Κατέβασε τις εφαρμογές και κάνε αναζήτηση από πριν.
- UBER ή BOLT? δεν έχω κάνει χρήση ποτέ, ούτε καν ΒΕΑΤ.
Ακριβώς, ψάξε στο google maps για «Punkt sprzedaży biletów okresowych MPK», κολλητά με τον κεντρικό σταθμό. Είναι η αφετηρία των λεωφορείων.Λεωφορείο διάβασα καλύτερα. Απο τον κεντρικό σταθμό?