taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Ναι, να μην πας.αλλη μια ερωτηση( ετσι για να αφαιρουμαι γιατι βλεπω την ομαδα μου να χανει και τα εχω παρει.. ατιμε Πωλ χταποδι!)
Για Bronx εχουμε καμια προταση???
Ναι, να μην πας.αλλη μια ερωτηση( ετσι για να αφαιρουμαι γιατι βλεπω την ομαδα μου να χανει και τα εχω παρει.. ατιμε Πωλ χταποδι!)
Για Bronx εχουμε καμια προταση???
Αιτιολογησε σε παρακαλω !! Οχι ετσι ενα ξερο μην πας!!! Γιατι να μην παω?Ναι, να μην πας.
Γιατί αν δεν έχεις κάποια ιδιαίτερη σκασίλα να δείς το Yankee stadium & το Bronx Zoo, το downtown Bronx δεν έχει τίποτα το ιδιαίτερο, και είναι και ελαφρώς πιο επικίνδυνο από την υπόλοιπη πόλη.Αιτιολογησε σε παρακαλω !! Οχι ετσι ενα ξερο μην πας!!! Γιατι να μην παω?
είπαμε κοπελιά...don't!!Αιτιολογησε σε παρακαλω !! Οχι ετσι ενα ξερο μην πας!!! Γιατι να μην παω?
Στο Brooklyn όχι απλά "αν θες".... 2 μέρες minimum για σένα!είπαμε κοπελιά...don't!!
αν θες μπορείς να πας στο brooklyn..
δε σου φτάνει?
αα ναι?? τοσο πολυ θα με "ενθουσιασει"??Στο Brooklyn όχι απλά "αν θες".... 2 μέρες minimum για σένα!
νομίζω ότι ένα δίκιο το έχεις...Στο Brooklyn όχι απλά "αν θες".... 2 μέρες minimum για σένα!
Ε, πόσα details...αα ναι?? τοσο πολυ θα με "ενθουσιασει"??
για λεγε , για λεγε... details, details
πού είναι η Chrikky να το διαβάσει αυτό να φτιαχτεί..αλλιώς σας βλέπω κάθε μέρα στα μουσεία!