panpan
Member
Δεν υπαρχουν dutyfree μεταξύ κρατων της Ε.Ε.
πφ, με εριξες απο τα συννεφα :'( .. Κατι αλλο, για ελβετια αν ταξιδεψεις ισχυει δηλαδη;Δεν υπαρχουν dutyfree μεταξύ κρατων της Ε.Ε.
Για χώρες εκτός Ε.Ε., ναι ισχύει (δείχνεις το boarding pass).πφ, με εριξες απο τα συννεφα :'( .. Κατι αλλο, για ελβετια αν ταξιδεψεις ισχυει δηλαδη;
Ευχαριστω πολυΔε νομίζω, συνηθως βάζουν τα πράγματα σε ξεχωριστή συσκευασία που φαίνεται ότι ειναι απο duty free και ειναι σφραγισμενη.
Δε θα ξαναπεράσεις έλεγχο στο Ελ. Βενιζέλος. Θα πας κατευθείαν στην πύλη της επόμενης πτήσης χωρίς να βγεις από τη ζώνη ελέγχου.Καλησπερα,πρωτη φορα θα ταξιδεψω Οσλο.Λοιπον,θα κατεβω Αθηνα και υστερα απο 3 περιπου ωρες ειναι η πτηση για Νορβηγια.Στο γυρισμο με αντιστοιχο προγραμμα Oslo-Ath τριωρη παραμονη στο ελ βεν και υστερα Ath-Skg.Η απορια,θέλοντας να αγορασω απο duty free του Gardermoen θα εχω θεμα στον ελεγχο για την πτηση εσωτερικου;Μπορει να ειναι αστεια ερωτηση αλλα εχω φαει κολλημα και δεν μπορεσα να βρω απαντηση στο google.
Attica για ποντους ×4 η 8 και με επιδειξη της miles and bonus για εξτρα μιλια. Στο attica θα εχεις και αμετρητες ατοκες δοσεις.Βασικά καλησπέρα σας. Μου ζήτησαν να αγοράσω 3 ανδρικά αρώματα και να τα πάω στην Κούβα. Δεν ξέρω πού να τα αγοράσω: online, στα duty free στον ενδιάμεσο σταθμό (Παρίσι, ή μπορώ και από την Αθήνα; ) ή κάπου στην Αθήνα; Για την ιστορία είναι τα
- Davidoff Cool Water
- Poseidon Gold
- Saphir Perfect Man
Είμαι όλος αυτιά (μάτια) γιατί με εξαίρεση ένα αποσμητικό που αγοράζω εδώ και 35 χρόνια, είμαι παντελώς άσχετος.
Από τα λίγα που είδα εκεί είναι πολύ οιο ακριβά από αλλού.Attica για ποντους ×4 η 8 και με επιδειξη της miles and bonus για εξτρα μιλια. Στο attica θα εχεις και αμετρητες ατοκες δοσεις.
Καποια απο αυτα θα τα βρεις και σε σκρουτζομαγαζα. Αλλα αν παρατηρησεις οτι η διαρκεια του αρωματος ειναι δραματικα μικρη, τοτε κατι αλλο παιζει.Από τα λίγα που είδα εκεί είναι πολύ οιο ακριβά από αλλού.
Τι είναι τα testers? Δειγματα;Καποια απο αυτα θα τα βρεις και σε σκρουτζομαγαζα. Αλλα αν παρατηρησεις οτι η διαρκεια του αρωματος ειναι δραματικα μικρη, τοτε κατι αλλο παιζει.
Αν προκειται να τα λαβει ατομο που ξερει απο αρωματα, θα επελεγα καλο εμπορο.
Αν το ατομο ειναι πολυ οικειο, ψαξου σε ον λαιν μαγαζια με testers που η τιμη ειναι κατω 60% πχ, οπως το aromatisou. Απο τα λιγα που πουλανε γνησια testers.