Εσυ εχεις φωτογραφιες απο το ξενοδοχειο? οπως ειναι στη πραγματικότητα? αν ναι! επικοινωνησε με την booking...και θα τα παρεις πισωΜπορω να παρω τα λεφτα μου πισω απο norefundableκρατηση μεσω bookingεπειδη το ξενοδοχειο δεν ειχε καμμια σχεση με τις φωτογραφιες του site?
Αφου λοιπόν τωρα εχεις αρχίσει να οργανωνεις ταξίδια μόνη σου , άκουσε χρυσή συμβουλη: ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην φαντασιώνεσαι και ωραιοποιείς καταστασεις. Μην εξιδανικεύεις και μην παρασυρεσαι απο ρομαντικες φωτογραφίες ή περιγραφές. Μην πιστεύεις τιποτε αν πρωτα δεν το δουν τα ιδια σου τα μάτια.Πιθανων να εχεις δικιο traveller.εγω τα τελευταια 2 χρονια εχω αρχισει να οργανωνω τα ταξιδια μονη μου , συνηθως πηγαινα με group και προσπαθω να μαθω λεπτομερειες για διαφορα.για αυτο το λογο μπηκα και σε αυτο το forum
Αν δεν εχεις φωτογραφιες απο αυτα που λες...αστο μην κανεις τιποτα.... χαμενος κόπος ...Εμεινα μια βραδυα στο ξενοδοχειο ενω χρεωθηκα για εξι .ηταν αθλιο .σπασμενο μπανιο , μυγακια στο πρωινο, πολυ φασαρια, χωρις νερο για ωρες.97 ευρω η βραδυα για αυτο το χαλι στην Κωνσταντινουπολη.εαν στειλω mail στο προξενειο θα καταφερω κατι.? Που μπορω να απευθυνθω για καταγγελεια? Ειναι μεγαλη κοροιδια αυτο το ξενοδοχειο
Δυστυχως δεν σκεφτηκα να βγαλω φωτογραφιες απο τα νευρα μου.επικοινωνησα με booking τους περιεγραψα το ξενοδοχειο αλλα δεν εκαναν κατι