Καλησπέρα, μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι; Είναι εύκολο να το γυρίσεις με μηχανή; Βρίσκεις εύκολα θέσεις πάρκινγκ;
Ζακετούλα και κανένα ψιλό αδιάβροχο.Καλημέρα σας,
στις 19/09 πηγαίνω Παρίσι και βλέπω ότι θα έχει θερμοκρασίες 19-22 μέγιστες και 10-12 ελάχιστες.Να πάρω καμιά ζακετούλα μαζί μου;;; μιας και βλέπω ότι θα έχει την δροσιά του!!!
Τι λέτε παιδιά;
Ευχαριστώ,
Βασίλης.
ΝαιΚαλησπέρα,
με την κάρτα Navigo, μπαίνω και σε λεωφορεία;
Ευχαριστώ,
Βασίλης.
Χειμωνιατικη εννοείς; Χτες το βράδυ έπεσε κάτω από 10. Ήμουν με μακρυμανικο και ανοιξιάτικη ζακέτα και ξεπαγιασα! Το πρωί είναι οκ.Καλημέρα σας,
στις 19/09 πηγαίνω Παρίσι και βλέπω ότι θα έχει θερμοκρασίες 19-22 μέγιστες και 10-12 ελάχιστες.Να πάρω καμιά ζακετούλα μαζί μου;;; μιας και βλέπω ότι θα έχει την δροσιά του!!!
Τι λέτε παιδιά;
Ευχαριστώ,
Βασίλης.
Έχω δει και εγώ τις θερμοκρασίες που θα έχει τις επόμενες ημέρες, επομένως θα έρθω προετοιμασμένος!Χειμωνιατικη εννοείς; Χτες το βράδυ έπεσε κάτω από 10. Ήμουν με μακρυμανικο και ανοιξιάτικη ζακέτα και ξεπαγιασα! Το πρωί είναι οκ.
Δε ξέρω αν έχεις ξαναπάει, στη θέση σου πάντως θα κατέβαινα κέντρο προσπαθώντας να δω μερικά αξιοθέατα στα πέριξ του Σηκουάνα φτάνοντας μέχρι Αιφελ & Αψίδα. Δε ξέρω αν έχεις ξαναπάει, πάντως καιρού επιτρέποντος κι αν εχεις θέληση μπορείς να δεις ικανοποιητικά πραγματάκια, συνδυάζοντας και τα μέσα μεταφοράς.Ξερω πως ειναι απειροελαχιστος χρόνος για να δω το Παρίσι. Θα βαλω ομως τα δυνατα μου να το εξερευνησω όσο μπορω!
Παρακαλω προτάσεις ;;!!
Καλησπέρα, επέλεξε καθημερινή νωρίς το πρωί και θα ανέβεις εύκολα!!!Καλησπέρα
Μια βοήθεια για τον Πύργο του Άιφελ θα ήθελα.
Επειδη άργησα να κλεισω εισιτήρια για να αποφύγω την αναμονή πόση ώρα πρέπει να περιμένεις για να βγάλεις εκεί εισιτήριο για την κορυφή. Επιπλέον είδα έχει εισιτήρια για ανάβαση με τα πόδια στον δεύτερο όροφο. Από εκεί μπορώ να πάω με το ασανσέρ στην κορυφή πληρώνοντας το ανάλογο αντίτιμο;
ευχαριστω εκ των προτέρων