katerinouk
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Φλωρεντία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία!
Γεια σας και με το καλό ο γάμος σας.Καλημέρα, ύστερα από πολύ αναζήτηση για ταξίδι του μέλιτος , τελικός προορισμός το Παρίσι για το Σεπτέμβριο για 7 ημέρες. Αρχικά είναι καλά για 7 ημέρες για το Παρίσι που λέμε να κλείσουμε; Επίσης από ξενοδοχεία έχω βρει το ξενοδοχείο ibis Paris Alesia Montparnasse 14eme με σχετικά καλή τιμή. Έχει μείνει κάποιος εκεί; Έχει κάποιος περισσότερες πληροφορίες να μου δώσει; Αν αξίζει. Και οτιδήποτε άλλες πληροφορίες για το Παρίσι είναι ευπρόσδεκτες.
Ωραία επιλογή το Παρίσι για ταξίδι νεονύμφων!
Με το ξενοδοχείο δεν μπορω να βοηθήσω αν και με μια ματιά που έριξα, γιατί όχι; Φαίνεται μια χαρα!
Την πρώτη φορά που πήγα χρησιμοποίησα αρκετά το μετρό και πήγα σε όλα τα μερη που παει ένας ταξιδιώτης στο Παρίσι.
Φέτος που ξαναπήγα και περπάτησα πολυ (παρα πολυ) μου αρεσε περισσότερο.Γιατι πιστευω ότι η μαγεία του Παρισιού δεν κρύβεται μόνο στα αξιοθέατά του αλλά στα δρομάκια,στις γειτονιές και στους ανθρώπους του.
Μην παραλείψετε έναν περίπατο μέσα στα κοιμητήρια Περ Λασέζ.
Στην Μονματρη προτιμήστε να ανεβείτε βράδυ,η θέα είναι πιο όμορφη και θα υπάρχουν και μουσικοί που θα κάνουν το σκηνικό ακόμη ωραιότερο.
Επίσης στον Πύργο του Άιφελ είναι πιο έξυπνο να ανεβείτε απόγευμα λίγο πριν τη Δύση του Ηλίου καθώς έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από ψηλα την πολη την ημέρα αλλά και αφού νυχτώσει και ανάψουν τα υπέροχα φώτα της.
Δεν ξερω εάν έχετε σκοπό να επισκέφθείτε την Disneyland αλλά θεωρώ ότι αξίζει να αφιερώσετε μια μέρα εκει.Και στις Βερσαλλίες φυσικα.
Στο Λούβρο υπολογίστε ένα 5ωρο σιγουρα,έχει τοσα πραγματα να δεις ! Ακόμα κι αν δεν είσαι τύπος που ενθουσιάζετε με τα μουσεία,το Λούβρο είναι κατηγορία από μόνο του. Τα ελληνικά εκθέματα και ειδικά η Νίκη της Σαμοθράκης μου έφεραν δάκρυα στα μάτια.
Η σημερίνη κατάσταση της Παναγίας των Παρισίων δεν είναι ότι καλύτερο αλλά θα σας πρότεινα να περασετε να δείτε έστω την πρόσοψη που έχει μείνει.Υπαρχουν εξέδρες εκει που μπορείτε να καθίσετε για λιγη ξεκούραση.
Αυτά από μένα! Με το καλό!
Attachments
-
117 KB Προβολές: 0
-
150,3 KB Προβολές: 0
-
140,1 KB Προβολές: 0
-
206,6 KB Προβολές: 0
-
139,8 KB Προβολές: 0