Ε μην το συζητας καθολου. Μονο για αεροδρομιο και για disney θα ξοδεψετε περισσοτερα απο την εβδομαδιαια navigo. Οποτε χωρις αμφιβολια καρτα.ΑΠΟ ΤΟ CDG ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ DISNEYLAND!!!!!
ναι εχεις δικιο. απο οτι ειδα κοστιζει 21 ευρω και εχει δρομολογιο απο CDG , DISNEY & VERSAILLES. φανταζομαι μπορω να την βγαλω στο αεροδρομιο μολις φτασω..σωστα?Ε μην το συζητας καθολου. Μονο για αεροδρομιο και για disney θα ξοδεψετε περισσοτερα απο την εβδομαδιαια navigo. Οποτε χωρις αμφιβολια καρτα.
Σωστα, να εχεις φωτογραφια μαζι σου.ναι εχεις δικιο. απο οτι ειδα κοστιζει 21 ευρω και εχει δρομολογιο απο CDG , DISNEY & VERSAILLES. φανταζομαι μπορω να την βγαλω στο αεροδρομιο μολις φτασω..σωστα?
ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σου.Σωστα, να εχεις φωτογραφια μαζι σου.
Θα την αγορασεις απο το αεροδρομιο. Ειτε απο το γκισε ειτε απο τα αυτοματα μηχανηματα.Αν γνωρίζει κάποιος μα με βοηθήσει παρακαλω ...
Προσπάθησα να κάνω κράτηση στην "ParisVisite" αλλά δυστυχώς μου λέει ότι δέχεται κράτησση ΜΟΝΟ 4 μέρες πριν, θέλω να κάνω για Κυριακή και Δευτέρα ... τι κάνω ???
Μπορώ να τα κλείσω εκεί ??? στο γκισέ ?
(Maison de l'Aquitaine (19 rue de l'Argenteuil)) ???
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !Θα την αγορασεις απο το αεροδρομιο. Ειτε απο το γκισε ειτε απο τα αυτοματα μηχανηματα.
Αν φτανεις στο Beauvais θα την αγορασεις στο Porte Maillot γιατι εκει δεν νομιζω να την πουλανε.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !