aglaiachristos
Member
για τη Ντισνειλαντ γνωρίζεις από που θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια καλή προσφορά?
Απο 47€/ατομο 1 ημερα-1 παρκογια τη Ντισνειλαντ γνωρίζεις από που θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια καλή προσφορά?
Αν επιστρεφετε απο CDG ή αν ειναι να πατε Disney ή Versailles τοτε συμφερει ασυζητητι.Καλησπέρα σας,
Ταξιδεύω ημέρα Κυριακή για Παρίσι και επιστρέφω Πέμπτη βράδυ Ελλάδα. Από ότι διάβασα η Navigo ισχύει από Δευτέρα έως Κυριακή...πιστεύετε πως αξίζει τον κόπο να την αγοράσω?? Για 3 ημέρες μόνο???Να επισημάνω πως δεν είμαστε καθόλου φαν των μουσείων και εκτός από Λούβρο δεν έχουμε σκοπό να επισκεφτούμε κάποιο άλλο, οπότε τηn Paris Meseum pass την αποκλείω.
Επισης επειδη θα πας Disney και θα χρησιμοποιησεις RERA κατεβασε την καινουρια εφαρμογη "monRERA". Ειναι σουπερ και μακαρι η RATP γρηγορα να φτιαξει και για τις αλλες γραμμες της κατι αναλογο.για τη Ντισνειλαντ γνωρίζεις από που θα μπορούσαμε να βρούμε κάποια καλή προσφορά?
Εξαρτάται νομίζω για πόσες μέρες πάτε! Όταν είχαμε πάει εμείς είχα ενθουσιαστεί με το παλάτι(όπου γινόταν ο κακός χαμός) αλλά και με τους κήπους οι οποίοι είναι απίθανοι, οπότε φάγαμε μια ολόκληρη μέρα εκεί! Ωστόσο, είχα πάει άνοιξη και όχι χειμώνα!Φεύγουμε σε 3 μέρες για Παρίσι ωστόσο δεν καταλήξαμε αν θα επισκεφτούμε τις Βερσαλλίες. Θέλω να μου πείτε την γνώμη σας.
Θα είμαστε Παρίσι για 7 μέρες. Μας προβληματίζει λόγω του χειμώνα μήπως και δεν το ευχαριστηθούμε τόσο πολύ. Αν πηγαίναμε άνοιξη ούτε συζήτηση!Εξαρτάται νομίζω για πόσες μέρες πάτε! Όταν είχαμε πάει εμείς είχα ενθουσιαστεί με το παλάτι(όπου γινόταν ο κακός χαμός) αλλά και με τους κήπους οι οποίοι είναι απίθανοι, οπότε φάγαμε μια ολόκληρη μέρα εκεί! Ωστόσο, είχα πάει άνοιξη και όχι χειμώνα!