lenamis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κύπρος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Πρόοδος είναι και αυτό! τελικά πως χώρισες τις μέρες?Προς το παρόν μονο τα 2 πρώτα βραδυα στην Αβάνα έχω κλείσει από Airbnb.
Πρόοδος είναι και αυτό! τελικά πως χώρισες τις μέρες?Προς το παρόν μονο τα 2 πρώτα βραδυα στην Αβάνα έχω κλείσει από Airbnb.
2 μερες Αβάνα, 2μερες Τρινιδάδ, 1 μέρα Σιενφουεγος , 2 μερες Βιναλες και 2 ΑβαναΠρόοδος είναι και αυτό! τελικά πως χώρισες τις μέρες?
Μπάνιο έκανες Μανολη ?Ναι εντάξει βροχούλα θα φας λογικά αλλά μην σε αγχώνει. Πέρισυ τέτοιο καιρό είχαμε πάει και εμείς. Είχε βροχές αλλά όχι και για να χαλαστείς!
Χτύπα κι άλλο... Μπορείς!! Το 2010 που είχα πάει δεν είχα μυηθεί στον κόσμο των καταδύσεων κ δεν το ειχα ψάξει...Αν θες να κάνεις κατάδυση είναι ιδανικά! Εύκολα νερά, είσοδος από στεριά, ψάρια και κοράλλια σε απίστευτα χρώματα και σχήματα! Α και με 20 ευρώ περίπου...
Gambino καλησπέρα.1)Εγω εχω τον ταξιτζη μου απο το Σιενφουεγκος που με περιμενει παντα στο αεροδρομιο της Αβανας και του δινω 60 δολαρια.
Για Σιενφουεγκος- Αεροδρομιο Αβανας 50 δολαρια.
Ενοειται οτι τοσο κανει η κουρσα αν ειστε περισσοτερα ατομα θα το μοιραστειτε.
2)Με την Viazul δεν εχω ταξιδεψει ποτε,3 ωρες περιπου κανει το αυτοκινητο.
3)Τι δωρα θες να τους κανεις;Αν αξιζει θα το κρινεις εσυ το διαστημα που θα εισαι στα σπιτια τους.
4)Οι μουσικες της Κουβας ειναι φοβερες ειναι ευκαιρια να τις απολαυσεις.Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου καποιο ροκ-μπαρ στην Αβανα οσες φορες εχω παει.Ας σου απαντησει καποιος πιο ειδικος.Για Σιενφουεγκος και τις περισσοτερες πολεις της επαρχιας δεν υπαρχει κατι εκτος αν τυχεις σε κανενα μεμονωμενο γεγονος.