Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Καταρχήν θα έβγαζα μια μέρα από το Σιενφουέγος, μια μέρα είναι υπεραρκετή, δε χρειάζεται δευτερη.. Επίσης 3 μέρες στο Τρινιδάδ πάρα πολλές.Γειά σε όλους,
Πάμε Κούβα για 2 βδομάδες χωρίς να νοικιάσουμε αμάξι...σκοπός είναι να γυρίσουμε χαλαρά και όχι τόσο να πάμε σε πολλά μέρη.
Εχουμε κάνει το εξής πρόγραμμα:
3 μέρες Αβάνα
2 μέρες Βινιάλες
2 μέρες Σιενφουέγος
2 μέρες Τρινιδάδ
2 μέρες Αβάνα
Είναι 3 μέρες που δεν τις έχουμε ακόμα αποφασίσει, ψάχνουμε μέρη που να είναι αυθεντική Κούβα.
Χρειαζόμαστε τα φώτα σας! Τί γνώμη έχετε για τα παρακάτω: Καϊμπαριέν, Σιέγο ντε Άβιλα, Πλάγια Χιρόν (Giron), Σάνκτι Σπίριτους
Ματάνσας και Κάρδενας αξίζει τον κόπο; γιατί είναι κοντά στο Βαραδέρο και φαίνονται τουριστικά
Τέλος, αν πάς 3 μέρες στο Τρινιδάδ έχεις τι να δεις;
Ευχαριστούμε πολύ!!
Για τις πόλεις που λες:
Καϊμπαριέν: πολύ μικρό, ελάχιστοι τουρίστες, όχι τόσο ενδιαφέρον, αλλά οπωσδήποτε αυθεντικό.
Σιέγο ντε Άβιλα: Αρκετά μεγάλο για να δικαιολογεί μια μέρα, όχι πολλά να δεις, μηδέν τουρισμός, ομορφούτσικη αρχιτεκοτνική, σίγουρα πιο ενδιαφέρον από το Καϊμπαριέν.
Πλάγια Χιρόν: αν σας ενδιαφέρει η ιστορία του κόλπου των Χοίρων, έχει νδιαφέρον. ΚΑτά τα άλλα όλοι όσοι ζουν εκεί ζουν μόνο από τον τουρισμό.
Σάνκτι Σπίριτους: Όμορφο, μικρό, αυθεντικό, έχει λίγο τουρισμό, εξαρτάται από την εποχή που θα πάτε.
3 μέρες στο Τρινιδάδ πολλές για μένα.
ΜΑτάνσας και Κάρδενας:
ΜΑτάνσας: ΜΗΔΕΝ τουρισμός, πολύ ενδιαφέρουσα πόλη, πολλή φοιτητοζωή (εξαρτάται από την εποχή κι αν είστε ΣΚ), εμένα θα ήταν η πρ΄τη μου επιλογή, ομορφούτσικη πόλη και αρκετά να δεις.
Κάρδενας: Καθόλου τουρίστες, αλλά όχι και πολλά να δεις, ούτε αρχιτεκτονικά ούτε ως ζωή. Δεν ξέρω ποιος σας είπε ότι είναι τουριστικά, δεν ισχύει καθόλου.
Καμαγουέι: Όμορφη, μεγάλη πόλη, καταπληκτική αρχιτεκτονική, ελάχιστος τουρισμός, ωραία νυχτερινή ζωή. Μετά το ΜΑτάνσας θα ήταν η δεύτερή μυ επιλογή, με το Σιέγο ως τρίτη.
Αντιτυριστική πόλη είναι και το Πινάρ ντελ Ρίο, δε σταματάει κανένα γκρουπ εκεί.