Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Πλέον το 25άρι το συμπεριλαμβάνουν όλες, εκτός κι αν πετάς για Αμερική (απίθανο)
μου αρεσει που το κανες σπαστο το δρομολόγιο και μοιράζεται ο χρόνος σε μικρότερες πτήσεις. πόσο σου βγήκε το εισητήριο και από ποιό web site το κλεισες;;το δρομολόγιο είναι ATH-FRA-YYZ-HAV..
Χωρις βιζα δεν πετας απο Αθηνα , αναγκαστικα θα βγαλεις εδω .Μιας και πήρε τα πάνω του το θέμα να ποστάρω και εγώ εδώ τις απορίες μου να είναι συγκεντρωμένες..
Θα πάμε με ένα φίλο Κούβα 01/5-12/5..
1/5 φτάνουμε βραδύ 22.20, ποτέ θα είμαστε λογικά στην Αβάνα? μετά απο κανα 2ωρο? υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε ταξί λόγω πρωτομαγιάς?
το πρόγραμμα που έχουμε κατά νου είναι το εξής:
1/5 Αβάνα, διαμονή
2/5 Cienfuegos διαμονή
3-4/5 Trinidad διαμονή
5/5 Camaguey διαμονή
6/5 Νυκτερινό λεωφορείο για Αβάνα
7-9/5 Αβάνα διαμονή
10/5 Viñales διαμονή
11/5 Αβάνα διαμονή
12/5 Αναχώρηση το πρωι.
Το ξέρω οτι Camaguey είναι μακριά για τον χρόνο που έχουμε αλλά ο συνταξιδιώτης το ήθελε μέσα. Πιστεύετε οτι αξίζει την έξτρα ταλαιπωρία? Το νυκτερινό λεωφορείο θα παλεύετε?
Οι τιμές για τα casas είναι ανα άτομο?
Απ'οτι ξέρω η AirCanada δίνει βιζα στο αεροπλάνο. Θα μας αφήσουν στην Αθήνα να επιβιβαστούμε χωρίς βίζα? το δρομολόγιο είναι ATH-FRA-YYZ-HAV..
Αυτά προς το παρόν!
Απο Τρινιδάδ δεν έχει.. έχει απο Καμαγουει για Αβανα 00.35-09.20..[--------------------------------------------------------------------
Λογικά θέλετε 30' να κατεβείτε από το αεροπλάνο, 45' για immigration (κάντε τσεκιν σε μπροστινή θέση) και 1-2 ώρες για βαλίτσες. Αν δεν έχει καθυστέρηση η AF που είναι πριν από σας και αργούν οι βαλίτσες της μπορεί και λιγότερο. Μετά θέλετε 30' για να αλλάξετε λεφτά και άλλα 30' για το ταξί, το σύνολο άστα να πάνε.Θα πάμε με ένα φίλο Κούβα 01/5-12/5..
1/5 φτάνουμε βραδύ 22.20, ποτέ θα είμαστε λογικά στην Αβάνα?
θα βρείτε, 100%υπάρχει περίπτωση να μην βρούμε ταξί λόγω πρωτομαγιάς?
Ναι, αξίζει. Ναι, παλεύεται, αλλά κάνει πολύ κρύο λόγω φονικού κλιματισμού μέσα στο λεωφορείο, να πάρετε πουλόβερ, ίσως και κουβέρτα, όπως κάνουν και οι Κουβανοί. Κλείστε εισιτήρια από το ίντερνετ στο σάιτ της viazul.Το ξέρω οτι Camaguey είναι μακριά για τον χρόνο που έχουμε αλλά ο συνταξιδιώτης το ήθελε μέσα. Πιστεύετε οτι αξίζει την έξτρα ταλαιπωρία? Το νυκτερινό λεωφορείο θα παλεύετε?
Ανά δωμάτιο.Οι τιμές για τα casas είναι ανα άτομο?
Μάλλον δε θα σας αφήσουν.Απ'οτι ξέρω η AirCanada δίνει βιζα στο αεροπλάνο. Θα μας αφήσουν στην Αθήνα να επιβιβαστούμε χωρίς βίζα? το δρομολόγιο είναι ATH-FRA-YYZ-HAV..
Κωτσο θα σε πιασουν οι Κουβανοί ακόμα και αν μιλας τέλεια Ισπανικά.Είναι απαραίτητο να μιλάμε ισπανικά για να μην μας πάρουν στο ψιλό και να μην μας πιάσουν κώτσους;
Ελάχιστοι μιλάνε αγγλικά;
Πόσο άνετα ρωτάς κάποιον στο δρόμο ή κάποιον καταστηματάρχη/πωλητή "do you speak english?";;