psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Καλημέρα
Κανένα πρόβλημα. Αρκεί αυτό (τη φωτογραφία κοιτάνε άλλωστε, όχι τα Ελληνικά), το διαβατήριο, και φυσικά το έγγραφο από την εταιρεία ενοικίασης. Να έχεις σαν δεδομένο ότι θα σε σταματήσουν για έλεγχο αρκετές φορές.Έχετε αναφέρει πολλές φορές ότι δε χρειάζεται κάποιο ειδικό δίπλωμα οδήγησης αλλά σε σελίδες άλλες λένε για το "ευρωπαϊκό δίπλωμα" ως απαραίτητο. Εγώ που έχω το παλιό ελληνικό (Το "ροζ" χάρτινο) και όχι το νέου τύπου κάρτας θα έχω προβλημα;
Ναι χρειάζεται τελικά, είναι καλό να υπάρχει. Απλός αντάπτορας που μετατρέπει το Ευρωπαϊκό σε αμερικάνικο (το ζητάς US to EU όμως). Υπάρχει σε όλα τα καταστήματα με ανταλλακτικά ηλεκτρονικών, και κοστίζει όχι πάνω απο 2€.Επίσης χρειάζεται ανταπτορας ή μετασχηματιστής για το φορτισμα κινητών κ καμερων;
Χρειάζονται αρκετά ρούχα πίστεψε με, με δεδομένη τη ζέστη που θα συναντήσεις. Καλοκαιρινά μεν, τα διπλά δε, αν θεωρήσουμε ότι θα σαι και όλη μέρα στο δρόμο και στο περπάτημα. Προσωπικά πήρα 20κιλη βαλίτσα.Τέλος μια χαζή ερώτηση . Κανονική βαλίτσα μεγάλη ή τύπου backpack πλάτης τύπου ορειβατικού (65-70 lt) θα βόλευε γι 15ημερη παραμονή εκ των οποίων 8-9 μέρες εκτός Αβάνας ;