tzortzina_lo
Member
Είσαι πλέον ο σωτήρας όλων μας εδώ μέσα ! Σε Ευχαριστώ παρά πολύ Γιώργο για όλες τις πληροφορίες που μας έχεις δώσει.Ναι, δε θα έχεις προβλημα.
Είσαι πλέον ο σωτήρας όλων μας εδώ μέσα ! Σε Ευχαριστώ παρά πολύ Γιώργο για όλες τις πληροφορίες που μας έχεις δώσει.Ναι, δε θα έχεις προβλημα.
Ευχαριστώ! Πιστεύω οτι κι εγώ μετά από λίγο καιρό που θα έχουν κατασταλάξει οι θύμησες θα είμαι σε θέση να το συνειδητοποιήσω και να αναπολήσω. Προς το παρόν είμαι ακόμα στο ρυθμό του ταξιδιού.Πολύ ωραίος! Να' σαι καλά να ξαναπάς. Εγώ περίπου ένα εξάμηνο που έχω γυρίσει το σκέφτομαι πολύ συχνά.
Άσχετο αλλά ξέρω ακριβώς που είσαι στη φωτό σου!
Σε ευχαριστω ! λησμόνησα να γράψω οτι & η Αβανα είναι προπληρωμένη ήδη .΄Στο cienfuegos Θα πάμε από τρινιδαδ μονοήμερο , ειναι 1,5 ώρ από ότι βλέπω , σκεφτήκαμε να μην αλλάξουμε casas διαρκώς αφού έχουμε την άνεση του αυτοκίνητου .Καλημέρα,
Αφού έχεις νοικιάσει δικό σου αμάξι το προλαβαίνεις και σε μονοήμερη το βινιάλες.
Εγώ σου προτείνω 3 νύχτες Αβάνα μια βινιάλες και μετά πας Τρινιδαδ. (έτσι δεν χάνεις και την προπληρωμένη κράτησή σου). Και να μην μείνεις τρεις μέρες στο Τρινιδαδ αλλά να πας και μια μέρα Σιενφουέγος ή Ρεμέδιος.